Dell Latitude E7240

245x

Notebook Dell Latitude E7240 - Intel Core i5 4300U 1.9 GHz, 4 GB, 128 GB SSD, Intel HD Graphics 4400, 12.5 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1048716
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude E7240
      Notebook Dell Latitude E7240 - Fotka 1/6Notebook Dell Latitude E7240 - Fotka 2/6Notebook Dell Latitude E7240 - Fotka 3/6Notebook Dell Latitude E7240 - Fotka 4/6Notebook Dell Latitude E7240 - Fotka 5/6Notebook Dell Latitude E7240 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

       

      Dell Latitude E7240

      Notebook Dell™ Latitude™ E7240 nabízí snadnou mobilní spolupráci a vylepšenou produktivitu. Jeho funkce zahrnují pokroky v oblasti správy, odolnosti a zabezpečení, které posilní vaše IT zázemí a zároveň sníží celkové náklady na vlastnictví.

      • Luxusní design vyšší třídy; prověřená odolnost
      • Centrální správa s pokročilými funkcemi zabezpečení
      • Globálně dostupná kompatibilita s celým portfoliem produktů Dell Latitude řady E

      Dell Latitude E7240

      Řízení na nejvyšší úrovni
      Díky důrazu na stabilitu, vzájemnou kompatibilitu, globální podporu a řízení na nejvyšší úrovni mohou notebooky Latitude řady E ušetřit spoustu prostředků a času věnovaného informačním technologiím.

      • Kompatibilita se všemi produkty své řady: Notebooky Latitude řady E byly navrženy s ohledem na maximální kompatibilitu – ať už pracujete doma nebo v sídle firmy, můžete snadno využít dokování nebo si s ostatními uživateli zařízení řady E vyměňovat baterie či zdroje napájení.
      • Globálně standardní platformy: Informační technologie mohou globálně standardizovat vybraná nastavení notebooků řady E, díky nimž je možné prodloužit záruku, snadno spravovat systémy, řešit problémy a objednávat náhradní díly.
      • Pokročilé zabezpečení a správa systému: Všechny notebooky Latitude řady E zahrnují funkce usnadnění ochrany dat, monitorování majetku, vzdálené správy a možnosti okamžitého zásahu proti obchodním hrozbám.

       Dell Latitude E7240

      Inteligentní produktivita
      Ať už jste v kanceláři nebo kdekoliv na světě, notebooky Latitude řady E vám pomohou zvýšit produktivitu mobilní spolupráce.

      • Snadná globální spolupráce: Nejnovější možnosti bezdrátového připojení vám umožní spojit se se svými kolegy prakticky odkudkoliv. Webová kamera citlivá na světlo a mikrofon s funkcí redukce šumu a vylepšeným záznamem řeči zajišťuje společně s reproduktory optimální podmínky pro videokonferenci.
      • Výkon, s nímž dokážete více: Díky možnostem výběru procesorů – od procesoru Intel® Core™ i5 až po čtyřjádrový procesor Intel® Core™ i7 s technologií Intel® Turbo Boost. Navíc je pro vaše data připraveno rychlé SSD, se kterým budete mít svá data téměř ihned k dispozici.

      Dell Latitude E7240

      Spolehlivý design
      Design notebooků Dell Latitude řady E spojuje spolehlivost, dlouhou životnost a profesionální styl.

      • Odolnost, která vydrží: Všechny notebooky Latitude řady E, od těch pro každodenní přenášení až po extrémně odolné notebooky ATG a XFR, podstupují náročné testy odolnosti a zátěžové testy simulující použití v reálném světě. Výsledek: firemní notebooky umožňující maximální mobilitu.
      • Tenký, vyztužený displej: Pokročilá technologie LED umožňuje, aby byly širokoúhlé displeje notebooků Latitude řady E tenčí, aniž by obětovaly něco ze své výjimečné odolnosti vhodné pro každodenní použití. Této zvýšené odolnosti je docíleno použitím krycího skla Corning® Gorilla®.
      • Síla a důmyslnost: Robustní šasi Dell Tri-Metal™ společně s vyztuženými klouby a vysoce odolným systémem západek nabízí ochranu proti nástrahám všedního dne. Zdůrazněte svůj styl a důmyslnost výběrem ze tří nápaditých barevných provedení (dostupné u vybraných modelů).

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4300U 1.9 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4400 
      Displej 
      12.5" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, 3G modem 
      Barva 
      šedá