Dell Latitude E6430

372x

Notebook Dell Latitude E6430 - Intel Core i5 3230M 2.6 GHz, 4 GB, 320 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics 4000, 14 palců 1366 x 768 px, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1043358
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude E6430
      Notebook Dell Latitude E6430 - Fotka 1/6Notebook Dell Latitude E6430 - Fotka 2/6Notebook Dell Latitude E6430 - Fotka 3/6Notebook Dell Latitude E6430 - Fotka 4/6Notebook Dell Latitude E6430 - Fotka 5/6Notebook Dell Latitude E6430 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.


      Dell Latitude E6430

      Mobilní, produktivní s vysokým výkonem
      Tento notebook byl zkonstruován pro novou mobilní obchodní třídu. Nabízí odolnost, zabezpečení a praktickou spravovatelnost, které jste si od notebooků Latitude řady E zvykli očekávat.

      • Mobilní všestrannost na základě 36 cm (14") displeje LED s vysokým rozlišením, až čtyřjádrových procesorů a variant se samostatnými grafikami. Představuje ideální řešení pro profesionály pracující doma i v kanceláři, kteří vyžadují vysoký výkon a spolehlivost a snadnou mobilitu.
      • Od shora dolů stylově chráněno šasi v provedení Tri-MetalTM vysoce odolným proti oděru a testovaným podle vojenské normy MIL-STD 810G, práškově odolnou základnou a klávesnicí odolnou proti polití.

      Dell Latitude E6430

      Nový design pro práci ve vašem světě
      Tento notebook je připraven poradit si se vším, co vám práce může uchystat. Jedná se o vysoce odolný notebook pro firmy, který je od shora dolů stylově chráněn provedením Tri-Metal™ testovaným podle vojenské normy MIL-STD 810G, zadní částí displeje z eloxovaného hliníku, tuhou, práškově matnou základnou, zesílenými panty z oceli, vnitřním rámečkem z hořčíkové slitiny a západkou ze slitiny zinku. Notebook Latitude E6430 také obsahuje klávesnici odolnou proti polití a prvky zvyšující ochranu obrazovky – ochranné těsnění a 360stupňové tlumení nárazů LCD displeje, které si dokážou poradit s nárazy a politím při každodenní práci.

       

      Provedení s dlouhou životností
      Moderní obchod vyžaduje práci kdykoli a kdekoli. Potřebujete notebook, který s vaším stylem práce dokáže držet krok. Notebooky Latitude řady E jsou spojením designu špičkové třídy a odolnosti při poskytování výkonu, ať vás práce zavede kamkoli.


      • Ochrana: Notebooky testované podle vojenské normy MIL-STD 810G vám zajistí ochranu před extrémními teplotami, vibracemi, prachem a vysokými nadmořskými výškami.
      • Elegantní vzhled: Provedení Tri-Metal™, povrchová úprava LCD displeje z leštěného eloxovaného hliníku vysoce odolného vůči oděru a zesílené rohy z hořčíkové slitiny vám umožní zachovat elegantní vzhled i během náročného pracovního vytížení.
      • Více klidu : S klávesnicí odolnou proti polití a ochranným těsněním LCD displeje (které při zavření LCD panelu pomáhá utvořit kolem displeje ochrannou bariéru) si můžete dělat méně starostí ohledně nepořádku.
      • Precizní detaily: Vychutnejte si precizní detaily – od mohutných kovových pantů, západky displeje z hořčíkové slitiny až po odolnou, práškově matnou spodní část, která pomáhá chránit proti vrypům a škrábancům.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 3230M 2.6 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      320 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4000 
      Displej 
      14" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, 3G modem, čtečka karet 
      Barva 
      šedá