HP Compaq Pro 6300 AiO

15x

Počítač HP Compaq Pro 6300 AiO - Intel Core i3 3220 3.3 GHz, 4 GB, 250 GB HDD, Intel HD Graphics 2500, 21.5 palců 1920 x 1080 px, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1040419
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP Compaq Pro 6300 AiO
      Počítač HP Compaq Pro 6300 AiO - Fotka 1/6Počítač HP Compaq Pro 6300 AiO - Fotka 2/6Počítač HP Compaq Pro 6300 AiO - Fotka 3/6Počítač HP Compaq Pro 6300 AiO - Fotka 4/6Počítač HP Compaq Pro 6300 AiO - Fotka 5/6Počítač HP Compaq Pro 6300 AiO - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

       

      HP Compaq Pro 6300 AiO

      Vše, co váš tým potřebuje, je poskytnuto v jediném úsporném provedení „vše v jednom“. Získejte maximální produktivitu díky technologii a grafické kartě Intel® a vytvořte ideální prostředí, které bude vyhovovat vašim potřebám, rozpočtu a prostoru.

      Všestranné inteligentní provedení

      • Minimalizujte využití prostoru pomocí dynamického a flexibilního všestranného počítače s displejem s rozlišením Full-HD a úhlopříčkou 54,6 cm (21,5 palce) a interních stereoreproduktorů podnikové třídy.
      • Nastavení orientace na výšku nebo na šířku, možnost montáže na zeď – ideální pro malé prostory, kiosky nebo haly.
      • Celý tým můžete propojit bez ohledu na to, kde se jednotliví členové nachází, pomocí volitelné webové kamery a dvou mikrofonů.

      Osvědčený výkon

      • Zajistěte si splnění budoucích požadavků díky výkonu procesorů řady Intel® Core™ druhé a třetí generace.
      • Vneste do svých prezentací a dokumentů ostré detaily díky integrované grafické kartě Intel® HD. Snadno získáte také rozšíření a konfiguraci pro podporu až 16 GB díky technologii paměti DDR3 SDRAM s podporou dvoukanálových paměťových řešení prostřednictvím dvou slotů SODIMM.
      • Dosáhněte rychlejších přenosů pomocí integrovaných portů SuperSpeed USB 3.0 a zajistěte pohodlný přístup ke každodennímu perifernímu připojení, včetně portu DisplayPort pro dva displeje, vstupu mikrofonu a výstupu pro sluchátka.

      Kontrolujte, spravujte, chraňte

      • Chraňte své důvěrné firemní informace a kontrolujte funkce zavedení počítače pomocí nástrojů HP Protect Tools – komplexní sady bezpečnostních řešení integrovaných do hardwaru i softwaru.
      • Důvěrná data je možné smazat pomocí funkcí HP Disk Sanitizer a File Sanitizer. Informace na svazku pevného disku lze šifrovat pomocí modulu Drive Encryption, aby byly pro neoprávněné osoby nečitelné, a ukládat informace o přístupu k webovým stránkám pomocí nástroje Password Manager.
      • Veškeré vybavení můžete spravovat pomocí klíčové funkce ochrany HP BIOS Protection. Získejte aktualizace diagnostiky, využívejte automatickou obnovu a nastavujte vzdálené konfigurace.
      • Získejte plný přístup k celému systému prostřednictvím jednoho uzamykatelného panelu směřujícího vzad, který umožňuje snadný upgrade a výměnu součástí.

      Zabezpečení pro budoucnost

      • Životnost počítače prodloužíte pomocí nástroje HP Power Assistant. Je možné řídit typické profily napájení, přizpůsobit plány na přepnutí do úsporného režimu a aktivovat S3 nastavení režimu spánku. Pomozte snížit náklady společnosti díky integrovanému zdroji napájení, který dle testů zajišťuje 90% úsporu energie.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 3220 3.3 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      250 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 2500 
      Displej 
      21.5" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, DisplayPort, LAN 
      Výbava 
      Webkamera 
      Velikost 
      All In One 
      Rozměry zboží
      522 × 426 × 196 (mm)
      Hmotnost
      18.0 kg