HP Spectre Pro 13 G1

0x

Notebook HP Spectre Pro 13 G1 - Intel Core i7 6500U 2.5 GHz, 8 GB, 512 GB SSD, Intel HD Graphics 520, 13.3 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1039235
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook HP Spectre Pro 13 G1
      Notebook HP Spectre Pro 13 G1 - Fotka 1/6Notebook HP Spectre Pro 13 G1 - Fotka 2/6Notebook HP Spectre Pro 13 G1 - Fotka 3/6Notebook HP Spectre Pro 13 G1 - Fotka 4/6Notebook HP Spectre Pro 13 G1 - Fotka 5/6Notebook HP Spectre Pro 13 G1 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      HP Spectre Pro 13 G1

      HP Spectre 13 – Nejtenčí notebook, jaký byl kdy vytvořen

      Jde o design a technologii, která se dostala na naprosto novou úroveň. Kvalitní díly a mistrovská práce dohromady pomohli stvořit dílo jako nikdy předtím. S dech-beroucí kompozicí, která je 10.4 mm tenká a s výkonem Intel® Core™ i5 nebo i7, je tento notebook naprosto neodolatelný.

      HP Spectre Pro 13 G1

      Špičková zpracování
      Detaily dělají rozdíl. Karbonová vlákna a hliníkové zpracování dávají tomuto zařízení vzhled a pocit čistého luxusu. Dvou-barevné provedení částí s barvou mědi je příklad čiré nádhery a kontrastu. Od jednoho kraje k druhému se nachází odolný displej i proti škrábancům při zpracování Corning® Gorilla® Glass.

      HP Spectre Pro 13 G1

      Víc výkonu v každém milimetru
      Unikátní přístup k chlazení a tím i skvělý výkon Intel® Core™ procesorů. Vybavit se s tak tenkým a výkonným zařízením, vyžaduje zvláštní přístup k chlazení. Zlom přichází prostřednictvím hyperbarické, chladící technologii od společnosti Intel®, která se místo obvyklého odsávání horkého vzduchu uvnitř - ven, snaží aktivně nasávat chladný vzduch dovnitř. Díky tomu je možné využít výkonnější procesor, aniž by došlo k přehřátí. V kombinaci s dynamickým nastavení výkonu, které upraví zatížení zařízení dle Vaší práce, zůstává tento notebook chladný i na špičce výkonu.

      HP Spectre Pro 13 G1

      Mistrovský kousek, který probudí Vaše smysly

      • HP Audio Boost – Tato funkce Vám poskytne maximální hlasitost, kterou potřebujete k dosažení toho nejlepšího zážitku z hudby či filmu spolu s vynikajícím, čistějším a dynamickým zvukem.
      • Více jak 9 hodin výdrže baterie – HP Spectre notebook je jeden z prvních, zahrnující hybridní baterii. Čtyři hranolové články baterie jsou rozprostřeny napříč zařízením, aby se tak zvýšila kapacita baterie v tak ultra tenkém designu. Můžete tak pracovat mnohem déle, na jedno nabití (dle konfigurace a způsobu užití).

      HP Spectre Pro 13 G1

      • Full HD IPS Display – Ponořte se do živého obrazu Full HD IPS displeje. Ostrý obraz a ultra-široké pozorovací úhly Vám zaručí, že už nikdy nepřijdete o žádný detail.
      • Bang & Olufsen AudioDvojité reproduktory a zvuk speciálně upravený experty z Bang & Olufsen probouzí zábavu k životu se zvukem, který pocítíte. Probuďte své smysly se zvukem upraveným k dokonalosti.

      HP Spectre Pro 13 G1

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 6500U 2.5 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 520 
      Displej 
      13.3" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - lesklý 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.1 Type-C 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi 
      Barva 
      černá