27" LCD Acer Predator XB271HK

0x

Monitor 27" LCD Acer Predator XB271HK - 27 palců 3840 x 2160 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Acer
Kód:1038890
Typ:předváděcí
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 27" LCD Acer Predator XB271HK
      Monitor 27" LCD Acer Predator XB271HK - Fotka 1/6Monitor 27" LCD Acer Predator XB271HK - Fotka 2/6Monitor 27" LCD Acer Predator XB271HK - Fotka 3/6Monitor 27" LCD Acer Predator XB271HK - Fotka 4/6Monitor 27" LCD Acer Predator XB271HK - Fotka 5/6Monitor 27" LCD Acer Predator XB271HK - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení


      27" LCD Acer Predator XB271HK

      Dámy a pánové, připoutejte se prosím
      Společnost Acer přináší na trh sérii extrémních herních monitorů Predator. Acer Predator XB271HK je zde proto, aby zajistil ty nejdokonalejší herní zážitky, které si lze jen představit. 4K UHD rozlišení, nízká odezva nebo NVIDIA G-SYNC™…tyto funkce jsou jen špička ledovce tohoto výkonného herního monitoru.

      27" LCD Acer Predator XB271HK

      Ponořte se ho herního světa
      Acer Predator XB271HK Vám pomůže se zcela ponořit do Vašeho herního světa. LED monitor o velikosti 27" a s rozlišením 4K UHD (3840 x 2160) při 60 Hz dá vyniknouti těm nejmenším detailům a vtáhne Vás přímo do akce. Monitor disponuje panelem s technologií IPS, který se vyznačuje parádními pozorovacími úhly, ostrými a plnými barvami.  Hráči ocení především nízkou dobu odezvy a to 4 ms. Již nikdy Vám žádný detail neunikne a již nic Vám nebude stát v cestě k Vašemu vítezství.

      27" LCD Acer Predator XB271HK

      Technologie NVIDIA G-SYNC™
      Ovšem někdy i vysoká obnovovací frekvence nestačí. Zde nastupuje ultimátní technologie společnosti NVIDIA, a to G-SYNC™. Tato funkce synchronizuje obnovovací frekvenci monitoru s grafickými kartami NVIDIA. Je tak minimalizováno trhání obrazu a jakékoliv zpoždění vstupu. Vaše herní zážitky tak budou vypadat ostřeji a veškeré dění bude probíhat hladce.

      27" LCD Acer Predator XB271HK

      Neomezené možnosti
      Každý dobře ví, že dva jsou vždy lepší než jeden. Proto Acer Predator přichází s designem ZeroFrame, kdy si díky minimalistickým rámečkům snadno vytvoříte za pomocí více monitorů svůj herní svět. A pokud Vám při hraní nestačí pouhé nastavené výšky nebo sklonu monitoru, tak pro Vás máme dobrou zprávu. Funkce Pivot umožňuje monitor natáčet do libovolných úhlů.

      27" LCD Acer Predator XB271HK

      S velkým monitorem přichází důmyslná ochrana
      Společnost Acer si je vědoma, že hraní her může mít nemalí vliv na zdraví Vašeho zraku. Proto se rozhodla maximálně zaměřit na ochranu Vašich očí. Technologie jako Blue Light Shield snižuje množství vyřazování modrého světla, které by mohlo způsobit poškození zraku. Dále technologie Comfy View zajistí, aby jste si vychutnávali veškerou podívanou bez zbytečných odlesků a odrazů světla nebo také Flicker-less, který zase zabraňuje blikání obrazu. Je Vám tedy zajištěno maximální pohodlí, bez nutnosti strachovat se o svůj zrak, a to i při delším hraním.

      27" LCD Acer Predator XB271HK

      Nenechte se omezovat
      Pro připojení k Vašemu počítači budete moci využít jak HDMI tak DisplayPort. Oba tyto porty zajistí dokonalý přenos digitálního zvuku i obrazu bez ztrát kvality nebo zpoždění. Dále Vám vysokorychlostní USB 3.0 usnadní připojení Vašich periferií.

       

       

      Parametry a specifikace

      Displej 
      27" LCD 4KUHD s rozlišením 3 840 x 2 160 
      Rozhraní 
      DisplayPort, HDMI 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Monitor 27" LCD Acer Predator XB271HK je zařazen také v těchto kategorií: