27" LCD Acer R271

3x

Monitor 27" LCD Acer R271 - 27 palců 1920 x 1080 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Acer
Kód:1038878
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 27" LCD Acer R271
      Fotografie má ilustrativní charakter.

       27" LCD Acer R271

      Monitory Acer řady R1 jsou ideální doplňkem pro každodenní práci s Vašim počítačem. Jedná se o ultratenký monitor s luxusním bezrámečkovým designem ZeroFrame. Hodí se tak ideálně jak do Vašeho domova, tak i do kanceláře. Doplněn je o ostré a prvotřídní vizuální prvky, doplněné vizionářskými technologiemi.

      27" LCD Acer R271

      Tenký a luxusní design
      Monitory R1 jsou designovány jako extrémně tenké zařízení s tloušťkou displeje pouhých 6.6 mm. ZeroFrame design s minimalistickým rámečkem navíc maximalizuje možnosti displeje a dává tak pocit obrovské nekonečné plochy.

      27" LCD Acer R271

      Dokonalý obraz
      Monitor nabízí přepychový displej s rozlišením Full HD (1920 x 1080) a technologií IPS. Těšit se tak můžete na ostré detaily, špičkové realistické barvy a vysoký kontrast. Výhodou této technologie jsou pak široké pozorovací úhly. Budete tak moci sledovat dějí na displeji téměř odkudkoliv a stále si vychutnávat impozantní detaily.

      27" LCD Acer R271

      Ochrana zraku
      Společnost Acer maximálně dbá na ochraně Vašich očí. Důkazem jsou integrované technologie, jenž Vám zajistí maximální pohodlí, bez nutnosti strachovat se o svůj zrak, a to i při celodenní práci. Technologie jako Blue Light Filter snižuje množství vyřazování modrého světla, které by mohlo způsobit poškození zraku. Dále technologie Comfy View zajistí aby, jste se vychutnávali veškerou podívanou bez zbytečných odlesků a odrazů světla nebo Flicker-less, který zase zabraňuje blikání obrazu.

      27" LCD Acer R271

      Maximální konektivity
      HDMI
      zajišťuje přenos digitálního zvuku a obrazu bez ztráty kvality nebo zpoždění. Dále díky dalším konektorům jako VGA nebo DVI můžete snadno připojit několik dalších různorodých zařízení k Vašemu monitoru. To je perfektní pro profesionály, stejně jako většinu náročných domácích uživatelů.

      Parametry a specifikace

      Displej 
      27" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 
      Rozhraní 
      HDMI, DVI, VGA 
      Barva 
      bílá 

      Monitor 27" LCD Acer R271 je zařazen také v těchto kategorií: