Microsoft Surface Pro 2

0x

Notebook Microsoft Surface Pro 2 - Intel Core i5 4300U 1.9 GHz, 4 GB, 128 GB SSD, Intel HD Graphics 4400, 10.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Microsoft
Kód:1038849
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Microsoft Surface Pro 2
      Notebook Microsoft Surface Pro 2 - Fotka 1/6Notebook Microsoft Surface Pro 2 - Fotka 2/6Notebook Microsoft Surface Pro 2 - Fotka 3/6Notebook Microsoft Surface Pro 2 - Fotka 4/6Notebook Microsoft Surface Pro 2 - Fotka 5/6Notebook Microsoft Surface Pro 2 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

       

       Microsoft Surface Pro 2

      Nekompromisní mobilita
      Ultralehký Surface Pro 2 Vám nabídne prvotřídní mobilitu s vysokým výkonem a kvalitní baterií, která Vám dovolí pracovat na zařízení téměř celý den. Vše je zabalené v luxusním designu se zaoblenými hranami. Můžete tedy pracovat, studovat nebo hrát hry, a to ať už jste kdekoliv.

      Microsoft Surface Pro 2

      Režim podle Vašeho gusta
      Surface Pro není obyčejný notebook. Jedná se o zařízení 2v1 s odnímatelnou klávesnici, která slouží také jako kryt. Díky a ní a podstavci můžete Surface Pro uvést do tří režimů.

      Microsoft Surface Pro 2

      • Notebook – Surface Pro lze snadno převést do režimu notebook a získat tak plnohodnotný a výkonný notebook s klávesnicí.
      • Studio – Pokud raději pracujete s dotykovým perem Stylus můžete snadno Surface Pro 2 proměnit v kreslící plochu a naplno využít možnosti dotykové obrazovky.
      • Tablet – Na cestách jistě oceníte možnost překlopení klávesnice, čímž získáte vysoce výkonný tablet, na kterém můžete hrát hry nebo sledovat svá oblíbená videa.

      Microsoft Surface Pro 2

      Výjimečný výkon
      Surface Pro nabízejí vysoký výkon, čemuž je docíleno pomocí dvoujádrového procesoru Intel® Core™ 4. generace. Tyto procesory jsou vybaveny novým chladícím systémem. Budete tak moci v klidu pracovat nebo prezentovat Vaši práci kolegům. Samozřejmostí je dostatek operační pamětí DDR3 (4 GB). Jistě si budete přát, aby byly všechny Vaše operace rychle zpracovány a Vaše data ihned k dispozici. Proto je pro Vás připraveno rychlé SSD o velikosti 128 GB, které nabízí několikanásobný výkon oproti standardnímu disku.

      Microsoft Surface Pro 2

      Dokonalý obraz
      Velký 10.6“ displej s Full HD rozlišením 1920 x 1080 pracuje s technologií IPS, která nabídne široké pozorovací úhly, vysoký kontrast a plné barvy, které oceníte zejména při práci s grafickými programy nebo při sledování oblíbených videí. Displej Surface Pro 2 dále využívá technologii ClearType společnosti Microsoft, která zajistí lepší zobrazování písmen.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4300U 1.9 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4400 
      Displej 
      10.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      1xUSB 3.0 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi 
      Konvertibilita 
      Oddělitelný 
      Barva 
      černá