Acer ChromeBook 14 Sparkly Silver

0x

Notebook Acer ChromeBook 14 Sparkly Silver - Intel Celeron N3060 1.6 GHz, 4 GB, 16 GB SSD, Intel HD Graphics 400, 14 palců 1366 x 768 px, Chrome OS

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Acer
Kód:1036246
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Acer ChromeBook 14 Sparkly Silver
      Notebook Acer ChromeBook 14 Sparkly Silver - Fotka 1/6Notebook Acer ChromeBook 14 Sparkly Silver - Fotka 2/6Notebook Acer ChromeBook 14 Sparkly Silver - Fotka 3/6Notebook Acer ChromeBook 14 Sparkly Silver - Fotka 4/6Notebook Acer ChromeBook 14 Sparkly Silver - Fotka 5/6Notebook Acer ChromeBook 14 Sparkly Silver - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Acer ChromeBook 14 Sparkly Silver

      Více prostoru pro vaše myšlenky
      Stylová obrazovka chromebooku s úhlopříčkou 14" a s povrchovou úpravou proti odleskům je největší obrazovka, jakou u tohoto typu zařízení najdete. Zapíná se pouhých 7 sekund (dle konfigurace) a může se chlubit procesorem Intel, vysokorychlostním bezdrátovým připojením, zdokonalenou webovou kamerou pro online hovory, velkým touchpadem a dvěma horizontálně uloženými stereo reproduktory, které nabízí skvělý zvuk.

      Acer ChromeBook 14 Sparkly Silver

      Víc zábavy
      Užijte si pohlcující obraz na velké 14palcové obrazovce s rozlišením HD, což je největší displej mezi chromebooky. Technologie zabraňující odleskům a široký pozorovací úhel zajišťují, aby byl obraz nejen velký, ale i jasný. Filmy i vaše oblíbené skladby znějí opravdu dokonale díky dvěma velkým horizontálně uloženým reproduktorům.

      Acer ChromeBook 14 Sparkly Silver

      Vyšší rychlost
      Užijte si rychlé připojení k bezdrátové síti, která je díky nejmodernější bezdrátové technologii MIMO 2x2 802.11ac až třikrát rychlejší než předchozí generace zařízení. Už nebudete muset čekat, než se váš počítač zapne. Tento notebook bude z vypnutého stavu plně připravený za pouhých sedm sekund.

      Acer ChromeBook 14 Sparkly Silver

      Větší prostor ke zkoumání
      Na největším touchpadu ze všech chromebooků můžete klikat, posouvat, přibližovat a používat další dotyková gesta volně a s lehkostí. Vestavěná webová kamera podporuje zpracování obrazu High Dynamic Range a nabízí jasnější fotografie a kvalitnější videohovory. Náš chromebook je také skvělý na pohled i na dotek, takže je výborným společníkem při každé výpravě.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Celeron N3060 1.60 GHz 
      Operační paměť 
      4 GB DDR3 
      Pevný disk 
      16 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 400 
      Displej 
      14" LCD HD s rozlišením 1366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Chrome OS 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi 
      Barva 
      stříbrná 

      Notebook Acer ChromeBook 14 Sparkly Silver je zařazen také v těchto kategorií: