Samsung NP600B4B

0x

Notebook Samsung NP600B4B - Intel Core i5 2520M 2.5 GHz, 4 GB, 320 GB HDD, DVD-ROM, Intel HD Graphics, 14 palců 1366 x 768 px, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Samsung
Kód:1035290
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
12 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Samsung NP600B4B
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Samsung NP600B4B

      Vytvořený pro rychlost
      S procesory Intel 2. generace, originálním systémem Windows 7, vysokokapacitním pevným diskem a pamětí DDR3 zvládnete všechny svoje úkoly mnohem dříve. Vychutnávejte si rychlejší procházení webu, práci s aplikacemi sady Microsoft Office a převádění hudby nebo videa s mnohem kratší odezvou i těch nejnáročnějších aplikací.

      Samsung NP600B4B

      Plně rozšiřitelné porty
      Vyměňujte si data s libovolným externím zařízením vysokou rychlostí až 5 Gb/s pomocí portu USB 3.0, který je až 10x rychlejší než standardní port USB. Porty HDMI a VGA vám zase umožní snadné připojení k libovolnému modernímu televizoru nebo monitoru s velkou obrazovkou, takže budete moci sledovat filmy, prohlížet si fotografie nebo si vychutnávat větší oblast zobrazení.

      Antireflexní displej
      Na antireflexním displeji LED si můžete vychutnávat obraz s těmi nejostřejšími detaily a nejbohatšími barvami, a to i venku na slunečním světle nebo v místnosti s jasným osvětlením. Matný povrch displeje neodráží světlo, takže jej můžete používat déle bez namáhání očí.

      Samsung NP600B4B

      Klíč k jednoduššímu používání
      Vysoce kvalitní a stylová ostrůvková klávesnice s numerickou klávesnicí usnadňuje psaní, takže s ní zvládnete více práce a nebudete ztrácet čas při opravách překlepů. Její ergonomický design se vyznačuje klávesou Fn Lock, vylepšeným rozložením kláves se šipkami a izolovanými klávesami s optimálními rozestupy, které poskytují maximální pohodlí. Mezi klávesami se také nezachytávají nečistoty, díky čemuž zůstane klávesnice čistá.

      Optimalizovaná kvalita obrazu
      Inovativní software Image Enhanced Engine od společnosti Samsung umožňuje vylepšenou reprodukci obrazu s optimalizovanými barvami, lepším kontrastem a vyšším rozlišením, ať se na displej díváte kdekoli. Díky standardnímu a filmovému režimu si můžete vychutnávat ostrý a čistý obraz a video s přirozenými barvami.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 2520M 2.5 GHz Sandy Bridge 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      320 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-ROM 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      14" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá