Lenovo ThinkPad Helix

0x

Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Intel Core i5 3337U 1.8 GHz, 4 GB, 180 GB SSD, Intel HD Graphics 4000, 11.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1035224
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad Helix
      Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 1/6Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 2/6Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 3/6Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 4/6Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 5/6Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad Helix

      Vše od tabletu po notebook
      ThinkPad Helix s oddělitelným displejem spojuje výkon firemního Ultrabooku™ s mobilitou tabletu. Lenovo ThinkPad Helix až s procesorem Intel® Core™ i7(dle konfigurace) nabízí kromě výdrže baterie až 10 hodin a plynulého rozhraní Windows 10 také možnost výběru z několika režimů používání, které vám usnadní práci, sdílení nebo surfování na webu.

       Lenovo ThinkPad Helix

      Režim notebooku, tabletu, stojanu a tabletu+
      Pracujte u stolu v režimu notebooku, buďte mobilní v režimu tabletu a sdílejte data a prezentace v režimu stojanu — jednoduše odpojte displej, obraťte jej a znovu připojte k základně s vylepšenou klávesnicí. Pro získání většího výkonu, dalších portů a delší výdrže baterie oproti režimu standardního tabletu můžete zařízení přiklopit k základně do režimu tabletu+.

        

      Full HD 1920 x 1080 IPS displej
      Jasný širokoúhlý 11,6" IPS displej (400 nit) s ochranou proti poškrábání Corning® Gorrilla® Glass s 10-bodovou vícedotykovou technologií bezchybně spolupracující s Windows 8 umožňuje přesné ovládání a nabízí dokonalý obrazový zážitek.

       Lenovo ThinkPad Helix

      Plná konektivita
      Porty USB 3.0 a Mini DisplayPort na tabletu – základna s klávesnici poskytuje navíc další porty USB a další Mini DisplayPort.


      Plnohodnotná klávesnice odolná proti polití a inteligentní touchpad
      Legendární ergonomická klávesnice ThinkPad v plné velikosti s polohovacím zařízením TrackPoint® nabízí vynikající pocit při práci. Tato klávesnice je rovněž odolná proti polití a zajišťuje ochranu vnitřních obvodů před kapalinami.

       Lenovo ThinkPad Helix

      Podpora elektronického pera
      Pomocí volitelného elektronického pera ThinkPad lze účinně provádět různé funkce na kapacitní dotykové obrazovce — pohyb, přetažení, otevření, klepnutí — a převést ručně psaný text do digitální podoby.

        

      Dvě kamery
      Přední webkamera s rozlišením 2 Mpx zajišťuje dokonale ostrý obraz při videokonferencích a zadní kamera s rozlišením 5 Mpx je vybavena LED bleskem a možností nahrávání videa 30 snímků/s.

       Lenovo ThinkPad Helix

      Dva stereo reproduktory s technologií Dolby® Home Theater® v4
      Vychutnejte si působivý prostorový zvuk s větší čistotou a vyšší úrovní hlasitosti bez zkreslení.

        

      Pokročilé funkce zabezpečení
      Technologie Intel® vPro™ a AMT, šifrování na úrovni BIOS, port pro zámek Kensington, čip TPM a podpora technologie Computrace® činí ze zařízení Helix bezpečný firemní nástroj.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 3337U 1.8 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      4 GB DDR3 
      Pevný disk 
      180 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4000 
      Displej 
      11.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi 
      Konvertibilita 
      Oddělitelný 
      Barva 
      černá