Lenovo ThinkPad Helix

0x

Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Intel Core i5 3337U 1.8 GHz, 4 GB, 180 GB SSD, Intel HD Graphics 4000, 11.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1035221
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad Helix
      Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 1/6Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 2/6Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 3/6Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 4/6Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 5/6Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad Helix

      Vše od tabletu po notebook
      ThinkPad Helix s oddělitelným displejem spojuje výkon firemního Ultrabooku™ s mobilitou tabletu. Lenovo ThinkPad Helix až s procesorem Intel® Core™ i7(dle konfigurace) nabízí kromě výdrže baterie až 10 hodin a plynulého rozhraní Windows 10 také možnost výběru z několika režimů používání, které vám usnadní práci, sdílení nebo surfování na webu.

       Lenovo ThinkPad Helix

      Režim notebooku, tabletu, stojanu a tabletu+
      Pracujte u stolu v režimu notebooku, buďte mobilní v režimu tabletu a sdílejte data a prezentace v režimu stojanu — jednoduše odpojte displej, obraťte jej a znovu připojte k základně s vylepšenou klávesnicí. Pro získání většího výkonu, dalších portů a delší výdrže baterie oproti režimu standardního tabletu můžete zařízení přiklopit k základně do režimu tabletu+.

        

      Full HD 1920 x 1080 IPS displej
      Jasný širokoúhlý 11,6" IPS displej (400 nit) s ochranou proti poškrábání Corning® Gorrilla® Glass s 10-bodovou vícedotykovou technologií bezchybně spolupracující s Windows 8 umožňuje přesné ovládání a nabízí dokonalý obrazový zážitek.

       Lenovo ThinkPad Helix

      Plná konektivita
      Porty USB 3.0 a Mini DisplayPort na tabletu – základna s klávesnici poskytuje navíc další porty USB a další Mini DisplayPort.


      Plnohodnotná klávesnice odolná proti polití a inteligentní touchpad
      Legendární ergonomická klávesnice ThinkPad v plné velikosti s polohovacím zařízením TrackPoint® nabízí vynikající pocit při práci. Tato klávesnice je rovněž odolná proti polití a zajišťuje ochranu vnitřních obvodů před kapalinami.

       Lenovo ThinkPad Helix

      Podpora elektronického pera
      Pomocí volitelného elektronického pera ThinkPad lze účinně provádět různé funkce na kapacitní dotykové obrazovce — pohyb, přetažení, otevření, klepnutí — a převést ručně psaný text do digitální podoby.

        

      Dvě kamery
      Přední webkamera s rozlišením 2 Mpx zajišťuje dokonale ostrý obraz při videokonferencích a zadní kamera s rozlišením 5 Mpx je vybavena LED bleskem a možností nahrávání videa 30 snímků/s.

       Lenovo ThinkPad Helix

      Dva stereo reproduktory s technologií Dolby® Home Theater® v4
      Vychutnejte si působivý prostorový zvuk s větší čistotou a vyšší úrovní hlasitosti bez zkreslení.

        

      Pokročilé funkce zabezpečení
      Technologie Intel® vPro™ a AMT, šifrování na úrovni BIOS, port pro zámek Kensington, čip TPM a podpora technologie Computrace® činí ze zařízení Helix bezpečný firemní nástroj.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 3337U 1.8 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      180 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4000 
      Displej 
      11.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi 
      Konvertibilita 
      Oddělitelný 
      Barva 
      černá