ASUS X553SA-XX168T Purple

0x

Notebook ASUS X553SA-XX168T Purple - Intel Celeron N3050 1.6 GHz, 4 GB, 1000 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics, 15.6 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:1031723
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS X553SA-XX168T Purple
      Notebook ASUS X553SA-XX168T Purple - Fotka 1/6Notebook ASUS X553SA-XX168T Purple - Fotka 2/6Notebook ASUS X553SA-XX168T Purple - Fotka 3/6Notebook ASUS X553SA-XX168T Purple - Fotka 4/6Notebook ASUS X553SA-XX168T Purple - Fotka 5/6Notebook ASUS X553SA-XX168T Purple - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.


      ASUS X553SA-XX168T Purple

      Všestranný 15,6" notebook s praktickými funkcemi, které oceníte každý den

      • Stylový notebook, který bude odrazem vaši osobnosti
      • Špičkový zvuk díky technologii ASUS SonicMaster

      Neuvěřitelná krása
      Klasický, nadčasový design

      Notebooky ASUS řady X jsou ideální všestranné počítače pro práci i zábavu. Stylové a odolné provedení je doplněno o možnost výběru procesorů Intel® nebo AMD, funkce Instant On pro probuzení počítače během 2 sekund zaručuje stejně rychlý přístup jako u smartphonů a technologie SonicMaster poskytuje velmi kvalitní zvuk.

       

      Dokonale věrné barvy díky technologii ASUS Splendid
      Výjimečná technologie Splendid přináší živý obraz, který splní i ty nejnáročnější požadavky. Dolaďuje nastavení obrazu podle aktuálního způsobu použití počítače a přizpůsobuje paletu barev a přesnost zobrazení. Výsledkem jsou živější barvy a špičková kvalita obrazu ve všech aplikacích, od filmů až po fotografie.

      ASUS X553SA-XX168T Purple 

      Neuvěřitelný výkon
      Notebook, s nímž je radost pracovat

      Řada X je vybavena všemi nezbytnými funkcemi, které přináší vysokou hodnotu a změní způsob vaší každodenní práce s počítačem. Ať už používáte notebook pro práci nebo zábavu, vždy dosáhnete vysoké produktivity. Je vybaven procesorem Intel® a rozhraním USB 3.0, které umožňuje desetkrát rychlejší přenos dat. Notebooky ASUS řady X vám poskytují vše, co potřebujete pro opravdu uspokojující multitasking i multimediální zábavu.

       

      Neuvěřitelně rychlý přenos dat
      Rozhraní USB 3.0 je desetkrát rychlejší než rozhraní USB 2.0 a po připojení kompatibilního úložiště do dvou dostupných portů* můžete ukládat fotografie, přenášet hudbu a otevírat velké video soubory ve zlomku vteřiny. Dejte sbohem dlouhému čekání – dokonce i 25GB film na Blu-ray disku můžete zkopírovat za pouhých 70 sekund.

       ASUS X553SA-XX168T Purple

      Dokonalejší zvuk s technologií SonicMaster
      Technologie SonicMaster vyvinutá ve spolupráci týmu ASUS Golden Ear a společnosti Bang & Olufsen ICEpower nabízí neskutečně atraktivní, kompletní řešení pro mobilní multimediální zábavu. Naše vlastní kombinace vynikajícího hardwaru a optimalizovaného softwaru přináší vyšší kvalitu audio obsahu v podobě snadno rozlišitelných a přesnějších hlasitějších zvuků. Větší reproduktory a rezonanční komory poskytují konzistentní, bohatý a detailní zvuk, který zvyšuje poslechový zážitek v každé situaci, ať už se jedná o sledování filmů nebo poslech hudby. Technologie SonicMaster doplněná o software AudioWizard pro ladění zvuku přináší novou úroveň multimediální zábavy.


      Nástroje pro ladění zvuku AudioWizard a MaxxAudio
      AudioWizard představuje software pro ladění zvuku, který je k dispozici spolu s profesionálním nástrojem pro zpracování zvuku MaxxAudio, držitelem ocenění Technical GRAMMY® za rok 2011. Pět volitelných režimů zdokonaluje kvalitu zvuku tak, aby vyhovovala různých poslechovým prostředím. Všechny režimy byly vyladěny týmem ASUS Golden Ear a nabízí živoucí zvukový přednes při poslechu hudby, sledování filmů i hraní her. Vlastní rozhraní je navrženo s ohledem na uživatele, a proto nabízí rychlé nastavení a přímý přístup k vašemu obsahu. Jeho flexibilita umožňuje změnit nastavení zvuku během několika sekund

      ASUS X553SA-XX168T Purple

      Snadné multidotykové ovládání
      Multibodový touchpad řady X je vybaven technologií Smart Gesture, která nabízí přirozené ovládání konečky prstů. Díky ní je interakce s notebookem snadná, ale zároveň důmyslně efektivní. Umožňuje procházení a supluje funkci pravého tlačítka myši pro přístup k pokročilým funkcím, avšak bez použití myši. Technologie Smart Gesture podporuje celou řadu dotykových gest, jako například procházení, klepnutí nebo přiblížení a oddálení pomocí rozevření a sevření prstů, která simulují funkce dotykové obrazovky v systému Windows 10. Touchpad má stejný poměr stran jako displej a umožňuje tak přesnější ovládání ukazatele. Rovněž je velký a nabízí dostatek místa pro používání gest v systému Windows 10.


      Ergonomická jednolitá klávesnice
      Celistvá, jednolitá klávesnice je zárukou pohodlného a jistého psaní. Ergonomicky navržená klávesnice Chiclet je charakteristická rovnoměrnými rozestupy mezi jednotlivými klávesami, takže poskytuje lepší rozvržení pro maximální přesnost psaní. Každá jednotlivá klávesa byla vyladěna tak, aby v oblasti stisku dosahovala standardu Golden Ratio společnosti ASUS a zajistila uživateli při psaní potřebnou citlivost pro rychlejší psaní. Zásluhou těchto drobných vylepšení dochází ke snížení únavy uživatele i při dlouhodobé práci s počítačem.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Celeron N3050 1.60 GHz 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      15.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - lesklý 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      fialová 

      Notebook ASUS X553SA-XX168T Purple je zařazen také v těchto kategorií: