HP ZBook Studio G3

16x

Notebook HP ZBook Studio G3 - Intel Core i7 6820HQ 2.70 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, nVidia Quadro M1000M, 15.6 palců 3840 x 2160 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1025612
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook HP ZBook Studio G3
      Notebook HP ZBook Studio G3 - Fotka 1/6Notebook HP ZBook Studio G3 - Fotka 2/6Notebook HP ZBook Studio G3 - Fotka 3/6Notebook HP ZBook Studio G3 - Fotka 4/6Notebook HP ZBook Studio G3 - Fotka 5/6Notebook HP ZBook Studio G3 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

       

      HP ZBook Studio G3

      Mobilní pracovní stanice HP ZBook Studio
      Zažijte změnu a objevte pracovní výkon, se kterým můžete pracovat kdekoliv a kdykoliv. HP ZBook Studio Vám s úhlopříčkou 15.6“ nabídne vysoký výkon stolního počítače, ale nejen to. Dá Vám také mobilitu a atraktivní styl, se kterým na každém pracovišti uděláte dojem. To vše s důrazem na kvalitu a efektivitu.

      HP ZBook Studio G3

      Elegance vyšší třídy
      Již na první pohled působí dojmem notebooku vyšší třídy. Ovšem v tomto zařízení je mnohem víc. V tomto extrémně tenkém těle (pouhých 18 mm) se skrývá výkon, který nikoho nenechá chladným a to navíc při hmotnosti menší než 2 kg (dle konfigurace). Vše doplňuje líbivý a stylový design, který si prostě zamilujete.

      HP ZBook Studio G3

      Obrovský výkon v malém těle
      Do tenkého těla HP Zbook Studia se podařil dostat vysoce výkonné komponenty. Základ tvoří výkonný čtyřjádrový procesor 6. generace Intel® Core™ i7 nebo Xeon® (dle konfigurace), ten si v kombinaci s operační pamětí DDR3 o velikosti až 32 GB (dle konfigurace) poradí s velmi náročnými operacemi. Vše by bylo ale zbytečné, bez pořádné grafické karty. V tomto případě se můžete těšit na profesionální grafickou kartu společnosti NVIDIA Quadro M1000M s 4096 MB grafické paměti. S těmito komponenty nebudete mít sebemenší problém při práci s náročnými grafickými programy nebo v CAD aplikacích.

      HP ZBook Studio G3

      Displej pro maximální pracovní nasazení
      Ovšem tento výkon by přišel vniveč, pokud by s ním nebylo možné pracovat na vysoce kvalitním displeji. HP Zbook Studio dává možnost pracovat na displeji rozlišením 3840 x 2160 (4K) nebo 1920 x 1080 (FHD) (dle konfigurace). Displej využívá technologii HP DreamColor, díky které získáte výjimečnou, konzistentní 10bitovou přesnost barev. Tato pracovní stanic je tedy téměř jak stvořená pro grafiky, kteří ke své práci potřebují prvotřídně kvalitní displej. Některé verte notebooku jsou doplněny o dotykový displej (dle konfigurace).

      HP ZBook Studio G3


      Na rychlosti záleží
      Nutností je mít svá data k dispozici vždy v co nejkratším čase. Z tohoto důvodu jsou tyto pracovní stanice vybavena rychlým SSD, které v porovnání se standardním HDD nabízí několikanásobný výkon. Samozřejmostí je rozhraní SuperSpeed USB 3.0 (zpětně kompatibilní s USB 2.0). Z dalších funkcí jistě oceníte čtečku paměťových karet nebo čtečku otisků prstů. Pro možnost připojení dalšího monitoru je připraveno rozhraní HDMI.

      HP ZBook Studio G3

      Záruka stability a spokojenosti
      Při náročné práci je nutné se spolehnout na bezproblémový provoz a stabilitu. Za bezproblémových provozem stojí více než 30leté zkušenosti s počítači HP Z a testování dle vojenských standardů MIL-STD 810G. Zařízení rovněž absolvovali téměř 120 000 hodin komplexního testování HP. Důraz je také kladen na bezpečnost dat. O ty se stará ochranný prvek HP Client Security a možnost šifrování Vašich dat.


      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 6820QM 2.7 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      16384 MB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia Quadro M1000M 4096 MB 
      Displej 
      15.6" LCD UHD s rozlišením 3 840 x 2 160 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá