Microsoft Surface Pro 2

0x

Notebook Microsoft Surface Pro 2 - Intel Core i5 4300U 1.9 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics, 10.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Microsoft
Kód:1025353
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Microsoft Surface Pro 2
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Microsoft Surface Pro 2

      Nekompromisní mobilita
      Ultralehké Surface Pro Vám nabídne prvotřídní mobilitu s vysokým výkonem a kvalitní baterií, která Vám dovolí pracovat na zařízení téměř celý den. Vše je zabalené v luxusním designu se zaoblenými hranami. Můžete tedy pracovat, studovat nebo hrát hry, a to ať už jste kdekoliv.

      Microsoft Surface Pro 2

      Režim podle Vašeho gusta
      Surface Pro není obyčejný notebook. Jedná se o zařízení 2v1 s odnímatelnou klávesnici, která slouží také jako kryt. Díky a ní a podstavci můžete Surface Pro uvést do tří režimů.

      Microsoft Surface Pro 2

      • Notebook – Surface Pro lze snadno převést do režimu notebook a získat tak plnohodnotný a výkonný notebook s klávesnicí.
      • Studio – Pokud raději pracujete s dotykovým perem můžete snadno Surface Pro proměnit v kreslící plochu a naplno využít možnosti dotykové obrazovky.
      • Tablet – Na cestách jistě oceníte možnost překlopení klávesnice, čímž získáte vysoce výkonný tablet, na kterém můžete hrát hry nebo sledovat svá oblíbená videa.

      Microsoft Surface Pro 2

      Výjimečný výkon
      Surface Pro nabízejí vysoký výkon, čemuž je docíleno pomocí dvoujádrového procesoru Intel® Core™ 4. generace. Tyto procesory jsou vybaveny novým chladícím systémem. Budete tak moci v klidu pracovat nebo prezentovat Vaše práci kolegům. Samozřejmostí je dostat operační pamětí DDR3 (8 GB). Jistě si budete přát, aby byly všechny Vaše operace rychle zpracovány a Vaše data ihned k dispozici, proto je pro Vás připraveno rychlé SSD o velikosti 256 GB.

      Microsoft Surface Pro 2

      Dokonalý obraz
      Velký 10.6“ displej s Full HD rozlišením 1920 x 1080 pracuje s technologií IPS, která nabídne široké pozorovací úhly, vysoký kontrast a plné barvy, které oceníte zejména při práci s grafickými programy nebo při sledování oblíbených videí. Displej Surface Pro dále využívá technologii ClearType společnosti Microsoft, která zajistí lepší zobrazování písmen.

       

       

        Produkt spadá do B kategorie - může obsahovat drobné kosmetické vady nebo částečná funkční omezení. Pro více informací můžete kontaktovat svého prodejce zařízení.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4300U 1.9 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      10.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      1xUSB 3.0 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi 
      Konvertibilita 
      Oddělitelný 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení