Fujitsu Esprimo P710 MT

0x

Počítač Fujitsu Esprimo P710 MT - Intel Core i3 3220 3.3 GHz, 8 GB, 500 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1016555
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
12 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Fujitsu Esprimo P710 MT
      Počítač Fujitsu Esprimo P710 MT - Fotka 1/6Počítač Fujitsu Esprimo P710 MT - Fotka 2/6Počítač Fujitsu Esprimo P710 MT - Fotka 3/6Počítač Fujitsu Esprimo P710 MT - Fotka 4/6Počítač Fujitsu Esprimo P710 MT - Fotka 5/6Počítač Fujitsu Esprimo P710 MT - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Fujitsu Esprimo P710 MT

      Počítače Fujitsu ESPRIMO P710 přinášejí vysoce rozšiřitelnou technologii pro Vaše náročné podnikové aplikace. Použití stejných součástí v celé řadě produktů zajišťuje perfektní kompatibilitu infrastruktury a zjednodušuje nasazení. Napájecí zdroj s vysokou účinností zajistí shodu s budoucími směrnicemi pro životní prostředí. Technologie Intel® Standard Manageability minimalizuje náklady na správu. Funkce EraseDisk zajišťuje bezpečné smazání dat při odchodu ze zaměstnání.

       

      Energetická úspornost
      Úspora energie je jedním ze základních přístupů společnosti Fujitsu k životnímu prostředí. Neustále se zlepšuje energetická účinnost produktů. Produkty Fujitsu ESPRIMO P710 jsou vybaveny technologiemi čipové sady a procesory od společnosti Intel® a napájecím zdrojem s vysokou energetickou účinností.

       Fujitsu Esprimo P710 MT

      Green IT
      Společnost Fujitsu je zavázána eliminovat používání škodlivých a potenciálně škodlivých látek ve svých produktech a výrobních procesech, aby se minimalizovalo riziko vůči koncovým uživatelům a životnímu prostředí. Tato strategie je popsána v dokumentu FTS03230 s pokyny pro ochranu životního prostředí a tvoří základ, na kterém jsou konstruovány produkty společnosti Fujitsu. Konkrétně u řady počítačů Fujitsu ESPRIMO to znamená, že žádné plošné spoje neobsahují halogeny. Navíc odpovídají několika certifikátum označujícím ochranu životního prostředí, jako jsou Blue Angel, ENERGY STAR® a EPEAT.

       

      Snadná správa
      Maximální zabezpečení systému a snadná správa mají pro manažery IT nejvyšší důležitost. Pomocí technologie Intel® Standard Manageability se společnost Intel snaží tyto oblasti stále vylepšovat, a to v sektoru stolních počítačů i notebooků.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 3220 3.3 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      10xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, DisplayPort, DVI, LAN 
      Velikost 
      Mini Tower 
      Rozměry zboží
      175 × 395 × 419 (mm)
      Hmotnost
      11.0 kg