HP Compaq 8200 Elite USDT

117x

Počítač HP Compaq 8200 Elite USDT - Intel Core i5 2400s 2.5 GHz, 4 GB, 320 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics 2000, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1008774
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP Compaq 8200 Elite USDT
      Počítač HP Compaq 8200 Elite USDT - Fotka 1/6Počítač HP Compaq 8200 Elite USDT - Fotka 2/6Počítač HP Compaq 8200 Elite USDT - Fotka 3/6Počítač HP Compaq 8200 Elite USDT - Fotka 4/6Počítač HP Compaq 8200 Elite USDT - Fotka 5/6Počítač HP Compaq 8200 Elite USDT - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

       

      HP Compaq 8200 Elite USDT

      Počítače řady HP Compaq jsou spojením nejnovější počítačové technologie s designem HP a specifickými programy a službami určenými pro firmy, včetně stabilních a dlouhých životních cyklů a řešení zabezpečení a vzdálené správy. 

       

       Špičková počítačová technologie pro firemní sektor

      • Díky nejnovějším inovacím v kombinaci s technickou dokonalostí produktů HP a vylepšeným systém BIOS jsou počítače řady HP Compaq 8200 Elite tou správnou volbou pro vaše podnikání dnes i v budoucnosti.
      • Jsou vybaveny procesory Intel® Core™ vPro™ druhé generace a nabízí hardwarová řešení pro vzdálenou správu, která umožňují dosáhnout stabilní, bezpečné a spolehlivé IT infrastruktury.
      • Sestavte si svůj počítač s datovými disky a zařízeními standardními v oboru, včetně čtečky paměťových karet až pro 22 formátů. Počítače pro svou firmu můžete vybavit také samostatnou grafickou kartou či adaptérem pro práci s bezdrátovými sítěmi.

      HP Compaq 8200 Elite USDT


      Efektivní počítačové technologie šetrné k životnímu prostředí

      • Společnost HP navrhla tento produkt s materiály bez bromovaných zpomalovačů hoření (BFR) a polyvinylchloridu (PVC), takže jeho pořízení je ekologicky odpovědným krokem.
      • S modely ENERGY STAR® certifikovanými jako EPEAT® Gold dokážete snížit dopad na životní prostředí a pomůžete snížit provozní náklady.
      • Nastavení napájení počítače lze snadno optimalizovat pomocí exkluzivní aplikace HP Power Assistant. Díky počítačům řady HP Elite získáte kontrolu nad možnostmi efektivní spotřeby energie.


      Stabilní a praktický design

      • Počítače řady HP Elite se dodávají v takovém provedení, aby zabíraly co nejméně pracovního prostoru a zároveň splňovaly požadavky na výkon. 
      • Pro potřeby firem jsme z důvodu praktičnosti umístili konektory pro zvukový vstup a výstup a také porty USB na přední panel. Podle potřeby lze připojit dva externí monitory ke konektorům VGA a DisplayPort, díky čemuž budete moci pracovat produktivněji.
      • Pokud budete počítačovou infrastrukturu nasazovat v průběhu delšího časového období, je dobré vědět, že budete schopni využít stejné skříně i při upgradech počítačové infrastruktury.

       

      Na zařízení je nainstalován operační systém Microsoft Windows 7 Professional.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 2400s 2.5 GHz Sandy Bridge 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      320 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 2000 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      10xUSB 2.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Velikost 
      MiniPC