Asus DSL-N12E Wireless N300 ADSL 2/2+ Modem Router, Annex A&B

0x

Asus DSL-N12E Wireless N300 ADSL 2/2+ Modem Router, Annex A&B - Router, přístupový bod, repeater - od firmy ASUS pro vaši domácí síť.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:1006778
Typ:nové zboží
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
       Asus DSL-N12E Wireless N300 ADSL 2/2+ Modem Router, Annex A&B
      Fotografie má ilustrativní charakter.


      Asus DSL-N12E Wireless N300 ADSL 2/2+ Modem Router, Annex A&B

      Router/přístupový bod/repeater 3 v 1 pro velké plochy
      DSL-N12E je bezdrátový router N s rychlostí 300 Mb/s, který nabízí kabelové i bezdrátové připojení optimalizované speciálně pro malé firmy a domácnosti. Pomocí technologie 2T2R MIMO a dvojice odnímatelných antén s vysokým ziskem 5 dBi zajišťuje DSL-N12ERT-N12 širší pokrytí a vyšší bezdrátový výkon. Proto je ideální pro streamování HD videa, VoIP nebo hraní on-line her. Díky intuitivnímu grafickému uživatelskému rozhraní a jedinečné funkci rychlého nastavení internetu QIS (Quick Internet Setup) od společnosti ASUS zvládne instalaci a ovládání routeru DSL-N12E i naprostý začátečník. DSL-N12E navíc přináší možnot nastavit až 4 SSID, které zaručí flexibilní správu přístupu na internet a přidělení šířky přenosového pásma.

      Velký provozní dosah s technologií High Power
      Toto jedinečné a efektivní provedení prostřednictvím vestavěného zesilovače signálu výrazně zvyšuje pokrytí signálem a kvalitu. Pokročilá technologie High Power od společnosti ASUS zlepšuje sílu signálu a umí téměř zdvojnásobit jeho dosah.

      Větší počet SSID pro flexibilní ovládání přístupu k bezdrátové síti
      Nabízí až čtyři stupně bezdrátové sítě s dynamickou správou šířky pásma. Například velká šířka pásma a neomezený přístup jsou ideální pro manažery, střední šířka pásma s omezenými přístupovými právy se zase skvěle hodí pro zaměstnance a základní přístup k internetu pro hosty. Díky takovéto mohutné flexibilitě je tento router nejlepší volbou pro vytvoření bezdrátové sítě v domácnosti nebo malé firmě.

      Snadné nastavení prostřednictvím tabletu, chytrého telefonu nebo PC ve 3 krocích
      V případě routeru DSL-N12E je nastavení hračka. Stačí zapnout router, připojit ho a následně spustit prohlížeč na některém ze zařízení s podporou Wi-Fi, jako je třeba notebook nebo tablet. Budete přesměrováni na stránku s nastavením a vyzváni k zadání ID/hesla od svého poskytovatele internetového připojení. A to je vše! Nastavení sítě je jednodušší než kdykoli předtím.

      Parametry a specifikace

      Rozhraní 
      Router 
      Síťový druh 
      Router 

      Produkt Asus DSL-N12E Wireless N300 ADSL 2/2+ Modem Router, Annex A&B je zařazen také v těchto kategorií: