HP Compaq Pro 6300 MT

48x

Počítač HP Compaq Pro 6300 MT - Intel Pentium G645 2.9 GHz, 4 GB, 250 GB HDD, Bez mechaniky, Intel HD Graphics, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1004455
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
12 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP Compaq Pro 6300 MT
      Počítač HP Compaq Pro 6300 MT - Fotka 1/6Počítač HP Compaq Pro 6300 MT - Fotka 2/6Počítač HP Compaq Pro 6300 MT - Fotka 3/6Počítač HP Compaq Pro 6300 MT - Fotka 4/6Počítač HP Compaq Pro 6300 MT - Fotka 5/6Počítač HP Compaq Pro 6300 MT - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

       

      HP Compaq Pro 6300 MT

      Vysoký výpočetní výkon. HP Compaq Pro 6300 v provedení Mini Tower představuje výkonný počítač pro běžné využití, který nabízí bezpečnostní funkce a možnosti rozšíření, se kterými může vaše společnost dosáhnout obchodních úspěchů.

       

      Prokázaný výkon, inteligentní provedení

      • Zajistěte si vyšší výkon díky čipové sadě Intel a výkonným procesorům Intel. Integrovaná grafické řešení si s přehledem poradí i s těmi náročnějšími aplikacemi zpracovávajícími velké množství obrazových dat.
      • Využijte možnosti vlastního rozšíření prostřednictvím slotů PCI a PCI Express, které podporují řadu doplňkových karet. Pomocí nových portů USB 3.0 přenášejte data vysokou rychlostí.
      • Zvyšte produktivitu prostřednictvím podpory nezávislých duálních monitorů.
      • Využijte možnosti přístupu k hlavním komponentům díky možnosti demontáže krytu bez nástrojů, pozicím na jednotky a slotům přístupným bez nástrojů. Díky rychlouvolňovacím západkám, zeleným pojistkám a barevně rozlišovaným kabelům s konektory uvnitř počítače můžete komponenty upgradovat během okamžiku.

       

      Zjednodušená správa

      • Chraňte důvěrná podniková data pomocí certifikovaného vestavěného modulu TPM (Trusted Platform Module) společnosti HP. Odpojením portů USB a spotů můžete získat dodatečné zabezpečení.


      Šetřete energii, snižte dopad na životní prostředí

      • Pomozte snižovat své provozní náklady a celkovou ekologickou stopu prostřednictvím počítačů HP pro firmy, které mají osvědčení ENERGY STAR®, EPEAT ® Gold a jsou vyrobeny z nízkohalogenových materiálů.
      • Pomocí software HP Power Assistant snadno optimalizujte a udržujte nastavení napájení počítače a můžete nastavit vlastní harmonogram přechodů do úsporných stavů.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Pentium G645 2.9 GHz Sandy Bridge 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      250 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      6xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Velikost 
      Mini Tower 
      Rozměry zboží
      177 × 377 × 431 (mm)
      Hmotnost
      9.4 kg