Lenovo ThinkCentre M83 10AG MT

56x

Počítač Lenovo ThinkCentre M83 10AG MT - Intel Pentium G3220 3.0 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, Bez mechaniky, Intel HD Graphics, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1001400
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
12 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Lenovo ThinkCentre M83 10AG MT
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkCentre M83 10AG MT

       

      Malé rozměry a velká produktivita

      Využijte trvalé stability a spolehlivosti počítačů ThinkCentre a pozvedněte výkon vaší firmy na novou úroveň. Energeticky efektivní počítač ThinkCentre M83 využívá procesoryIntel Core pracující s nižšími provozními teplotami a nabízí pokročilá bezdrátová rozhraní, lepší zabezpečení a další funkce zajišťující dosažení vyšší produktivity.

      Lenovo ThinkCentre M83 10AG MT

      Podpora více monitorů

      Zvyšte svou produktivitu na maximum pomocí až tří monitorů – nebo mozaikového uspořádání čtyř monitorů. Pracovní plocha rozšířená na několik monitorů a snazší přepínání mezi aplikacemi pomáhá omezit výskyt chyb a zvýšit produktivitu. (Vyžaduje další volitelné konektory DisplayPort.)

      Vysoké zabezpečení a snadná správa

      Stolní počítače M83 jsou vybaveny nejlepšími dostupnými nástroji pro zabezpečení, včetně možnosti vypnutí USB portů, která pomáhá snížit riziko odcizení dat a zabránit neoprávněnému použití zařízení pro ukládání dat. Active Protection System zajišťuje ochranu pevného disku. Trusted Platform Module (TPM) šifruje data a důvěrné informace, jako např. hesla a digitální certifikáty. Tím se zvyšuje zabezpečení aplikací, elektronických transakcí a online komunikace. Stolní počítač M83 může být navíc volitelně vybaven spínačem pro detekci vniknutí do šasi, který upozorní uživatele na jakékoli neoprávněné pokusy o otevření šasi. K dispozici je také fyzické zabezpečení pomocí kabelového zámku a podpora technologie Computrace.

      Inovativní systém chlazení

      Technologie Intelligent Cooling Engine (ICE) 3.0 je navržena tak, aby poskytovala ideální rovnováhu mezi teplotou a tichým chodem a zajišťovala dlouhou životnost stolního počítače. Podle toho, zda chcete upřednostnit lepší chlazení, nebo tichý chod, si můžete vybrat požadovaný režim, který nejlépe vyhovuje vašemu pracovnímu prostředí. ICE 3.0 navíc umožňuje provoz počítače při vyšších teplotách, jelikož provádí monitorování systému a zobrazuje upozornění na vysokou teplotu, čímž zabraňuje přehřátí, takže se již nemusíte obávat narušení plynulého chodu podniku.

       

        Lenovo ThinkCentre M83 10AG MT


      Spousta úložného prostoru

      M83 nabízí druhý volitelný pevný disk (2,5") a podporu dvou grafických karet. Celkem můžete využít až tři pevné disky a jednu tenkou ODD mechaniku.

      PC Cloud Manager 3.0

      Zajistěte spolehlivý a úsporný provoz svých počítačů prostřednictvím snadného monitorování jejich stavu a řízení spotřeby energie.

      Minimální dopad na životní prostředí

      Certifikace Cisco EnergyWise umožňuje provádět monitorování spotřeby energie počítačů ve firmě a Lenovo Power Manager vám pomáhá šetřit energii a snížit náklady. Kromě toho certifikace, jako například ENERGY STAR 5.2, ULE Gold a EPEAT Gold a napájecí zdroj (PSU) s účinností 92 % a certifikací 80+ Platinum, přispívají k ochraně planety i vašemu lepšímu výsledku hospodaření.

        Lenovo ThinkCentre M83 10AG MT


      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Pentium G3220 3.0 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      4xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Velikost 
      Mini Tower 
      Rozměry zboží
      175 × 365 × 401 (mm)
      Hmotnost
      11.2 kg