HP Compaq 6005 Pro SFF

0x

Počítač HP Compaq 6005 Pro SFF - AMD Athlon II B26 3.2 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, DVD-ROM, ATI Radeon HD4200, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1000878
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
12 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP Compaq 6005 Pro SFF
      Počítač HP Compaq 6005 Pro SFF - Fotka 1/6Počítač HP Compaq 6005 Pro SFF - Fotka 2/6Počítač HP Compaq 6005 Pro SFF - Fotka 3/6Počítač HP Compaq 6005 Pro SFF - Fotka 4/6Počítač HP Compaq 6005 Pro SFF - Fotka 5/6Počítač HP Compaq 6005 Pro SFF - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

       

      HP Compaq 6005 Pro SFF

      Počítač HP Compaq 6005 obsahuje osvědčené moduly a díly vyhovující náročným standardům podnikových počítačů. Počítač řady 6005 Pro je dodáván ve dvou běžných provedeních, která uspokojí většinu dnešních požadavků firem na výpočetní techniku.

      Technologická vylepšení

      • Počítač HP Compaq 6005 Pro byl navržen, aby po celou dobu své životnosti poskytoval maximální výkon a aby nabízel tu správnou sadu funkcí pro vaši firmu.
      • Vylepšení systémové paměti SDRAM a technologie jednotek Serial ATA společně s nejnovějšími podnikovými počítačovými technologiemi od společnosti Intel podporují celou řadu funkcí, které vám pomohou k dosažení vynikajících pracovních výsledků.
      • Integrovaná podpora dvou samostatných monitorů a volitelné bezdrátové síťové karty zvyšují produktivitu a umožňují zvládnout více práce na jednom místě.
      • S modely ENERGY STAR® certifikovanými jako EPEAT® Gold dokážete snížit dopad na životní prostředí a pomůžete snížit provozní náklady.


      Navrženo pro firmy

      • Byl vyvinut, aby pomáhal zajistit stabilnější a přehlednější výpočetní prostředí, a to díky funkcím, jako je Intel Stable Image Platform Program a minimálně 12měsíční dostupnost, která umožňuje efektivní plánování, zavádění a přechod.
      • Nastavení napájení počítače lze snadno optimalizovat pomocí exkluzivní aplikace HP Power Assistant. Pomocí ovládacího panelu můžete řídit spotřebu energie.


      Stabilita a možnosti správy

      • Systém HP BIOS umožňuje firmám mít přehled o svých osobních počítačích. Získáte technologii, která usnadní integraci počítače do vaší firmy, umožní jeho sledování a poskytne možnosti správy chlazení a napájení.
      • Poskytuje diagnostické a servisní informace, což výrazně usnadňuje provádění upgradů a sledování životního cyklu.
      • Integrovaný bezpečnostní čip kompatibilní s rozhraním TPM 1.2, funkce zakázání portů USB a podnikové bezpečnostní zámky pro počítače HP zajišťují základní zabezpečení, na které se můžete spolehnout a které chrání váš hardware a data.



      Parametry a specifikace

      Procesor 
      AMD Athlon II X2 B26 3.2 GHz 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-ROM 
      Grafická karta 
      ATI Radeon HD4200 368 MB 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      10xUSB 2.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Velikost 
      Desktop