Lenovo ThinkPad S440

23x

Notebook Lenovo ThinkPad S440 - Intel Core i5 4210U 1.7 GHz, 8 GB, 500 GB HDD, Intel HD Graphics, 14 palců 1600 x 900 px, Windows 8.1

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1000496
Typ:předváděcí
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad S440
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Lenovo ThinkPad S440

      14" STYLOVÝ BUSINESS ULTRABOOK™
      Stylový Ultrabook™ ThinkPad E S440 až s procesorem Intel® Core™ i7 čtvrté generace nabízí úžasný výpočetní a grafický výkon a celou řadu jedinečných vlastností, jako je nový 5-tlačítkový TrackPad, dokovací technologie OneLink pro dokování a napájení jediným kabelem nebo baterie RapidCharge zajišťující extrémně rychlé nabíjení.

      Lenovo ThinkPad S440

      Stylový a tenký design. Prémiové funkce.
      ThinkPad S440 nabízí konstrukci ze slitiny hliníku a hořčíku, která i přes svou nízkou hmotnost zajišťuje vysokou mechanickou odolnost. Špičkové panty jsou extra odolné a umožňují otevření displeje až do úhlu 180. Zkosené hrany dodávají vyšší uživatelský komfort a usnadňují přenášení zařízení.

      Lenovo ThinkPad S440

      Technologie Lenovo OneLink
      Revoluční replikátor portů Lenovo OneLink Dock umožňuje dokování a napájení notebooku zároveň pomocí jediného kabelu! Nabízí rozšíření portů o další video výstup, porty USB 3.0, Gigabit Ethernet a audio výstupy.

      Špičková klávesnice s funkcemi pro Windows 8
      Legendární plnohodnotná ergonomická klávesnice notebooku ThinkPad s polohovacím zařízením TrackPoint® a 5-tlačítkovým TrackPadem nabízí vynikající pocit při práci. Tato plnohodnotná klávesnice je odolná proti polití a zajišťuje ochranu vnitřních obvodů před kapalinami.

      Lenovo ThinkPad S440

      Dlouhá výdrž baterie
      Dostatečná výdrž baterie na celý pracovní den - až 9 hodin. Nabíjení baterie je díky inovativní technologii RapidCharge extra rychlé - z vybitého stavu na 80% kapacity se nabije za pouhých 45 minut. Baterie je vyjmutelná a je možné ji snadno vyměnit.

      Špičkové webové konference
      Dokonale ostrý obraz, křišťálově čistý zvuk, funkce sledování obličeje a potlačení zvuků klávesnice umožňují provádět webové konference nebo konverzace v dokonalé kvalitě.

      Lenovo ThinkPad S440

      Dolby® Home Theater®
      Technologie Dolby® Home Theater® přináší plný prostorový zvuk, který si můžete vychutnat na kterémkoliv místě. S vaším notebookem se nyní můžete obklopit silným zvukem s velkým množstvím detailů jako v kině a zažít bezprostřednost živého vystoupení.

       

      Na zařízení může být předinstalován operační systém Windows 8 nebo Windows 8 Pro. Update na novou verzi 8.1 či 8.1 Pro je možný zdarma skrze Windows Store přímo v operačním systému. Více informací najdete na oficiálních stránkách Microsoft.



      Produkt spadá do B kategorie - může obsahovat drobné kosmetické vady nebo částečná funkční omezení. Pro více informací můžete kontaktovat svého prodejce zařízení.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4210U 1.7 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      14" LCD HD+ s rozlišením 1 600 x 900 - matný 
      Operační systém 
      Windows 8.1 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení