Lenovo ThinkPad T61

0x

Notebook Lenovo ThinkPad T61 - Intel Core2Duo T8100 2.1 GHz, 2 GB, 160 GB HDD, DVD-RW, Intel Graphics Media Accelerator X3100, 15.4 palců 1280 x 800 px, Windows 7 Home Premium

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:816874
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
12 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad T61
      Notebook Lenovo ThinkPad T61 - Fotka 1/9Notebook Lenovo ThinkPad T61 - Fotka 2/9Notebook Lenovo ThinkPad T61 - Fotka 3/9Notebook Lenovo ThinkPad T61 - Fotka 4/9Notebook Lenovo ThinkPad T61 - Fotka 5/9Notebook Lenovo ThinkPad T61 - Fotka 6/9Notebook Lenovo ThinkPad T61 - Fotka 7/9Notebook Lenovo ThinkPad T61 - Fotka 8/9Notebook Lenovo ThinkPad T61 - Fotka 9/9
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Nestárnoucí pracovní klasika
      Lenovo ThinkPad T61 je první notebook, který nenese logo IBM, ale i přesto zdědil po svých předchůdcích očekávané vlastnosti: odolnou konstrukci a konzervativní vzhled. Designově je na tom ThinkPad T61 na první pohled stejně, jako jeho předchůdci. Šasi je černé, vyrobené z tvrzeného plastu. Odolnost notebooku je však zvýšena vnitřním magnésiovým rámem (RollCage) chránícím nově i (mimochodem magnéziové) víko notebooku. Tyto ochrany spolu s rozměry notebooku předurčují ThinkPad T61 jako velmi bytelnou a funkční mobilní pracovní stanici.

       

      Nenapodobitelná klávesnice ThinkPad
      Klávesnice tak, jak ji známe z jiných modelů zůstala nezměněna, stejně tak zůstala nezměněna tlačítka pro on/off, zapnutí/vypnutí bezdrátových sítí, ovládání hlasitosti a ThinkVantage centrum. Jako polohovací zařízení je použit UltraNav, tedy kombinace jak touchpadu tak i trackpointu. Pro přisvětlení klávesnice při práci v horším světelných podmínkách pak jistě přijde vhod přisvětlovací lampička v horní části rámu displeje, která Vám osvětlí klávesnici.

        Lenovo ThinkPad T61

      Hardwarová výbava
      Jádrem celého notebooku je Centrino Santa Rosa, tedy nový procesor a chipset od Intelu. Procesorem je Intel Core2Duo T8xxx. Notebook může disponovat až 4GB RAM paměti o frekvenci 800Hz. Svá data můžete ukládat na SATA disk o velikosti až 160 GB v závislosti na konfiguraci. Jako optickou mechaniku můžete využít DVD-RW mechaniku.

       

      Plná konektivita
      Notebook se může pochlubit poměrně širokou paletou možností pro připojení. Jelikož je notebook postaven na chipsetu Santa Rosa nabízí standardní možnosti připojení WiFi 802.11. Podporováno je i "klasické" připojení pomocí modemu a gigabitového ethernetu. Notebook disponuje třemi USB 2.0 porty, dokovacím konektorem, FireWire či D-Sub portem pro připojení analogového monitoru nebo projektoru. 

       

      Potřebný klid při práci
      Oproti svým předchůdcům byl notebook vylepšen v oblasti chlazení. Lenovo se chlubí, že novým rozvodem chladícího systému se průměrná teplota snížila až o 2°C a hluk až o 3dB. Drobným zlepšením prošla i utilitka na měření stavu baterie. Ta ukazuje u spuštěných aplikací, kolik byste jejich vypnutím ušetřili energie.

       

      Na zařízení je nainstalován operační systém Microsoft Windows 7.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core2Duo T8100 2.1 GHz 
      Operační paměť 
      2048 MB DDR2 
      Pevný disk 
      160 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel GMA X3100 
      Displej 
      15.4" LCD WXGA s rozlišením 1 280 x 800 - matný 
      Operační systém 
      Windows 7 Home Premium 
      Rozhraní 
      3xUSB 2.0, VGA, LAN 
      Výbava 
      WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení