Apple iPhone 5 16GB Black

0x

Mobilní telefon Apple iPhone 5 16GB Black - Apple A6 1.2 GHz, 1 GB, 16 GB, 4 palců, 1136 x 640 px, Dotykový, Apple iOS 10.3.3, 112 g, 1420 mAh

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:733081
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Mobilní telefon Apple iPhone 5 16GB Black
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Apple iPhone 5 16GB Black

      Tenký, elegantní a všeho schopný.
      Těžko uvěřit, že tak tenký telefon může nabízet tolik funkcí: větší displej, rychlejší čip, moderní bezdrátovou technologii, 8MP fotoaparát iSight a další. To vše v krásném hliníkovém těle navrženém a vyrobeném s přesností, která nemá obdoby. iPhone 5 je pouhých 7,6 milimetru tenký a váží jen 112 gramů. Je tedy o 18 procent tenčí a o 20 procent lehčí než iPhone 4S. Jediným způsobem, jak zkonstruovat něco takového, je soustavně zvažovat a rozmýšlet každý detail – včetně těch, které nejsou vidět.

       Apple iPhone 5 16GB Black

      Větší displej. Větší podívaná.
      Větší displej chytrého telefonu dokáže vyrobit každý. Ale když vám jde jen o velikost, vytvoříte telefon, který je příliš velký, nemotorný a těžko použitelný. 4palcový displej iPhonu 5 je navržený tak akorát: je větší, ale stejně široký jako displej iPhonu 4S. Takže vše, co jste zvyklí dělat jednou rukou – například psaní na klávesnici – můžete i dál provádět jednou rukou. Na větší ploše, kde vidíte víc z webových stránek. Víc z e-mailů. Víc z událostí v kalendáři. A ještě víc aplikací na ploše.

      A barvy jako živé.
      Není to jen větší displej. Je to větší Retina displej. S rozlišením 326 pixelů na palec má tak vysokou hustotu pixelů, že vaše oko jednotlivé pixely nerozliší. A proti senzačnímu Retina displeji iPhonu 4S má o 18 procent víc pixelů a nabízí ohromující rozlišení 1136 × 640. I barvy jsou výraznější, jejich sytost je teď o 44 procent vyšší než dříve. Takže hry, které hrajete, slova, která čtete, obrázky, které si prohlížíte, a aplikace, které máte tak rádi, na iPhonu 5 vypadají neuvěřitelně živě a skutečně. A když máte chuť na kvalitní zábavu, umožní vám iPhone 5 sledovat širokoúhlé HD video s plnou parádou – bez černých pruhů.

      Apple iPhone 5 16GB Black

      Mobilní data a bezdrátové připojení další generace.
      iPhone 5 podporuje víc sítí po celém světě. Tím se rozumí i vyspělé sítě HSPA, HSPA+ a DC-HSDPA. Surfujte, stahujte a streamujte obsah ohromnými rychlostmi. S dvoupásmovým bezdrátovým adaptérem 802.11n je i Wi-Fi rychlejší – až 150 Mb/s 

      Výkonnější procesor.
      S novým čipem A6 je na iPhonu 5 vše znatelně rychlejší – až dvakrát oproti čipu A5. Takže se aplikace spouštějí, webové stránky načítají a e-mailové přílohy otevírají téměř okamžitě.

      Rychlejší grafika.
      I grafický výkon čipu A6 je až dvakrát větší než u čipu A5. Takže graficky náročné aplikace a hry doslova frčí. A vyšší frekvence snímků je zárukou hladší, realističtější hry.

      Ještě lepší výdrž baterie.
      Čip A6 je nejen navržen pro rychlost, ale také je v kombinaci se systémem iOS 6 mimořádně energeticky úsporný. Takže i při své vyšší rychlosti má iPhone 5 víc než dostatečnou energii baterie, aby vydržel celý den – až 8 hodin prohlížení webu při mobilním připojení, až 8 hodin hovoru a až 10 hodin přehrávání videa.

      Apple iPhone 5 16GB Black

      iSight. Nejoblíbenější foťák mezi námi nyní zachytí víc světa kolem nás.
      iPhone je nejoblíbenější fotoaparát na světě. Opodstatněně. Fotky vypadají tak skvěle, až je k neuvěření, že byly pořízeny mobilem. A vše, co udělalo z fotoaparátu iSight v iPhonu 4S nejoblíbenější foťák na světě, je nyní v iPhonu 5 – a nejen to. Novou funkcí panorama můžete zachytit vše od rodinné sešlosti až po fantastický záběr Grand Canyonu. Jedním hladkým pohybem můžete nasnímat záběr v ohromném úhlu 240 stupňů. Výsledkem spolupráce gyroskopu, čipu A6 a aplikace Fotoaparát je hladké panorama ve vysokém rozlišení až 28 megapixelů.

      Ještě lepší funkce.
      Mezi vylepšení aplikace Fotoaparát patří o 40 procent rychlejší focení, lepší výsledky při slabém osvětlení a zdokonalené omezování šumu. Můžete tak nafotit víc záběrů s čistšími detaily než kdy dříve.

      Zdokonalené nahrávání HD videa.
      Představte si nekompromisní videa nabitá dobrodružstvím, která vyprodukujete a natočíte na iPhonu 5. Fotoaparátem iSight můžete nahrávat senzační HD video v rozlišení 1080p. Vylepšená stabilizace videa pomáhá zabraňovat roztřeseným záběrům. Díky rozpoznávání až deseti obličejů na fotce všichni vyniknou. Dokonce můžete v průběhu nahrávání i fotit, takže při filmování vychytáte momentky.

      Kamera FaceTime HD.
      Pomocí přední kamery na iPhonu 5 můžete uskutečňovat videohovory FaceTime. A když nejste v dosahu sítě Wi-Fi, můžete nyní videohovory uskutečňovat i přes mobilní připojení. Kvalita videohovorů FaceTime je tak přesvědčivá, jako byste byli se svým protějškem ve stejné místnosti. Přední kameru můžete rovněž používat k pořizování autoportrétů a nahrávání HD videa 720p.

      Apple iPhone 5 16GB Black

      Mapy, jak je vidí Apple.
      Nová aplikace Mapy vám dává do ruky lepší způsob, jak se zorientovat. Mapové podklady jsou vektorové, takže grafika i text jsou dokonale ostré, i když zvětšujete přiblížení. Při posouvání pohledu si okamžitě všimnete, jak hladce Mapy reagují. Potřebujete se dostat z bodu A do bodu B? Mapy vám nejen ukážou trasu, ale také vás hlasovými pokyny navedou. Dále Mapy informují o aktuálním provozu a nabídnou vám objížďku, abyste se nezdržovali. Zcela nový pohled nabízí Flyover, jehož fotorealistickými, interaktivními 3D pohledy můžete velké metropole prozkoumat z ptačí perspektivy.

      AirPlay
      Přeneste obraz z iPhonu na svou HD televizi. AirPlay bezdrátově streamuje obsah z iPhonu na Apple TV, takže jej můžete sledovat na velké obrazovce. Zapněte Zrcadlení AirPlay a vše, co děláte na iPhonu – klepnutí a posouvání, hraní her i psaní – se zároveň zobrazí na HD televizi.

      AirPrint
      Tiskněte přímo z iPhonu přes Wi-Fi pomocí technologie AirPrint. Není třeba stahovat žádný software, instalovat ovladače nebo připojovat kabely. Stačí jen pár klepnutí a v aplikacích Mail, Obrázky, Safari nebo iBooks můžete libovolný dokument vytisknout na tiskárně podporující AirPlay.

      Obsah balení:
      Mobilní telefon
      Nabíjecí adaptér
      Nabíjecí a datový kabel 

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Apple A6 1.2 GHz 
      Operační paměť 
      1 GB 
      Vnitřní paměť 
      16 GB
      Displej 
      4" LCD s rozlišením 1136 x 640 
      Operační systém 
      iOS 9.2 
      Rozhraní 
      1xJack 3.5mm 
      Výbava 
      Blesk, bluetooth, čelní kamera, fotoaparát, GPS, 3G, WiFi 
      Barva 
      černá 
      Typ SIM 
      nanoSIM 
      Hmotnost 
      112 g
      Typ karty 
      nepodporuje paměťové karty 
      Rozlišení videa 
      FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 px
      Rozlišení fotek 
      8 Mpx
      Baterie 
      Li-Ion 1420 mAh 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      58.6 × 123.8 × 7.6 (mm)
      Hmotnost
      112 g