Kyocera FS-1020D

0x

Tiskárna Kyocera FS-1020D - Malá a výkonná laserová tiskárna s duplexním tiskem a s možností síťového připojení.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Kyocera
Kód:677050
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
12 měsíců
VYPRODÁNO
      Tiskárna Kyocera FS-1020D
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Dobrá pro sdílení
      Představte si, o kolik více byste mohli dosáhnout plně vybavené pracovní skupiny s tiskárnami přímo na pracovní ploše. Díky svým kompaktním rozměrům a atraktivní ceně je FS-1020D perfektní pro vaše kancelářské počítače. Integrovaný zásobník papíru nabízí pohodlí a ochranu, nesrovnatelný s konvenčními zásobníky nebo zásobníky papíru. FS-1020D poskytuje funkční schopnosti a pro manipulaci s papírem byste očekávali od pracovní skupiny tiskárny.

       

      ECOSYS
      ECOnomy. ECOlogy. SYStem printing
      ECOSYS je Kyocera Mita osvědčená tisková technologie, která eliminuje náklady a plýtvání
      v porovnání s konvenčními kazetovými systémy. ECOSYS je průlom v ekonomii, ekologii a systému tisku. FS-1020D má nejnižší celkové náklady na vlastnictví (TCO) ve své třídě díky Kyocera Mita inovační ECOSYS technologii. Na rozdíl od běžných tiskáren, FS-1020D využívá komponenty s dlouhou životností, které se obejdou bez nutností pravidelné výměny drahých kazet. Jediným spotřebním materiálem, který budete muset zaplatit je toner. A protože vysokokapacitní toner pro FS-1020D má výdrž 7200 stránek formátu A4 (při 5% pokrytí), jsou náklady na stránku mnohem nižší než srovnatelné produkty jiných výrobců.

       

      Dostatečně výkonná pro celé pracovní skupiny
      S tak velkou silou na vaší pracovní ploše, můžete svým kolegům odpustit, že žárlí. Výkonný regulátor přenosu informací, zabraňuje překážkám a umožňuje lépe využit plného výkonu motoru, takže můžete tisknout efektivněji. Velkorysá standardní paměť je více než dostačující pro zvládnutí každé tiskové úlohy - a to i v režimu oboustranného tisku.

       

      Ušetříte peníze a papír s oboustranným tiskem
      FS-1020D je dodáván s oboustrannou funkcí tisku jako standard, jen tato tiskárna ve své třídě vám dává tuto mocnou funkci. To umožňuje, abyste výrazně navýšily úspory papíru a archivní prostor. A protože FS-1020D má duplexní funkce je plně automatickou, vše, co musíte udělat, je kliknout na tlačítko "Print" a pokračovat ve své práci - FS-1020D se postará o to ostatní.

       

      Součástí balení této tiskárny není propojovací USB kabel.

      Parametry a specifikace

      Rozhraní 
      USB, LPT 
      Výbava 
      Oboustranný tisk 
      Tisk 
      Černobílý 
      Technologie tisku 
      Laser 

      Tiskárna Kyocera FS-1020D je zařazen také v těchto kategorií: