HP Compaq 6710b

0x

Notebook HP Compaq 6710b - Intel Core2Duo T7500 2.2 GHz, 2 GB, 160 GB HDD, DVD-RW, Intel Graphics Media Accelerator X3100, 15.4 palců 1680 x 1050 px, Windows 7 Home Premium

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:613556
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
12 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook HP Compaq 6710b
      Notebook HP Compaq 6710b - Fotka 1/12Notebook HP Compaq 6710b - Fotka 2/12Notebook HP Compaq 6710b - Fotka 3/12Notebook HP Compaq 6710b - Fotka 4/12Notebook HP Compaq 6710b - Fotka 5/12Notebook HP Compaq 6710b - Fotka 6/12Notebook HP Compaq 6710b - Fotka 7/12Notebook HP Compaq 6710b - Fotka 8/12Notebook HP Compaq 6710b - Fotka 9/12Notebook HP Compaq 6710b - Fotka 10/12Notebook HP Compaq 6710b - Fotka 11/12Notebook HP Compaq 6710b - Fotka 12/12
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Notebook HP Compaq 6710b je mobilní přenosné zařízení určené především pro obchodní manažery, ponikatele ale také pro běžné uživatele, kteří požadují kvalitní zpracování, výkonný hardware a bezproblémový chod.

       

      Zpracování
      Dílenské zpracování notebooku je vysoké úrovni – to je konec konců jedna z hlavních předností produktů společnosti Hewlett Packard. Panty notebooku jsou pevné, ale k otevření notebooku jednou rukou vám nebudou nikterak bránit. Všechny konektory a diody mají ve své bezprostřední blízkosti popisky v bílé barvě – díky tomu jsou na tmavém podkladě velice dobře čitelné. Na spodní straně notebooku nalezneme slot pro zasunutí bateriového akumulátoru, konektory pro přídavnou baterii a dokovací stanici.

      Pohodlná klávesnice
      Po otevření notebooku je hlavní dominantou pohodlná QWERTY (QWERTZ) klávesnice. Všechny „textové“ klávesy mají příjemný rozměr 15 mm x 15 mm, jenž dovoluje pohodlné ovládání celé klávesnice za většiny okolností. Tlačítka F1 – F12 jsou rozdělena do skupin po čtyřech. Funkční klávesy Scroll, Pause, Insert a Delete můžete vidět v pravém horním rohu klávesnice, zatímco klávesy Home, Page Up, Page Down a End lemují celý pravý okraj klávesnice od dvouřádkového Enteru až k šipkám. Nízký zdvih kláves má přesný a jistý stisk. Indikační diody pro klávesy Caps Lock a Num Lock jsou umístěny nad klávesnicí v samotném středu notebooku. Pokud jejich funkce aktivujete, diody se rozzáří v zelené barvě.

      Touchpad a čtečka otisků prstů
      Doteková plocha touchpadu má rozměry 69mm na šířku a 37mm na výšku. Z celkové šířky touchpadu je však nutno odečíst prostor vymezený pro jednoduchý a rychlý posun v dokumentech (scrolování). Ten je široký přibližně 12 mm a konstruktéři společnosti Hewlett Packard jej zvýraznili pomocí bílých štráfků. Povrch touchpadu je hladký, přesto klade během ovládání jemný odpor, který efektivně zpřesňuje jeho ovládání. Stisk tlačítek touchpadu je jemný a snadný. Ovladače touchpadu již tradičně zajistila společnost Synaptics.

      Konektorová výbava
      Na levé straně notebooku nalezneme část konektorové výbavy, konkrétně pak; 2xUSB 2.0, FireWire port (IEEE 1394), slot napájecího adaptéru, mikrofonní vstup a sluchátkový výstup. Zapomenuto nebylo ani na výdechy chlazení a slot PC Card Typ II. Levý okraj zadní stěny zařízení nám poté nabídne; 10/100/1000 ethernet LAN (RJ-45), D-Sub (VGA konektor) a S-Video (TV výstup). V pravé části zadního panelu je umístěn bezpečnostní slot Kensington. Většinu zadní části notebooku však zabírá bateriový akumulátor. Oproti tomu pravá bočnice je opatřena; 2xUSB 2.0, integrovanou čtečkou paměťových karet SD/MMC/xD/MS/MS Pro, modemovým portem RJ-11 a dvířky optické mechaniky. Přední strana notebooku v levém rohu nabídne také čtveřici indikačních diod (informují vás o pohotovostním stavu integrované WiFi karty, pohotovostním režimu notebooku, aktuálním stavu napájení a práci pevného disku). Uprostřed čelní strany je umístěn posuvný jezdec, s jehož pomocí jednoduše odjistíte jistící západky víka a můžete zařízení jednoduše otevřít.


      Bezpečnost
      V dnešní době většina uživatelů využívá pro ukládání dat (i těch důležitých) právě pevné disky. Samotný operační systém můžete sice zajistit heslem. Ovšem proč si neustále v hlavě pamatovat heslo, když můžete využít efektivnější způsob ochrany - pomocí snímače otisků prstů.

      Santa Rosa od Intelu
      Srdcem celého zařízení je dvou-jádrový procesor Intel Core2Duo. Procesor samozřejmě podporuje velice praktickou technologii SpeedStep, díky níž se může frekvence jader plynule snižovat, nebo naopak zvyšovat, aby bylo docíleno co nejnižší spotřeby celého zařízení. V praxi to znamená, že pokud notebook využíváte pouze ke kancelářské činnosti (typu Word, Excel, internet, apod.), podtaktuje se. Spustíte-li nějakou náročnější aplikaci, sám přejde plynule na provozní frekvenci. Základní deska je osazena čipovou sadou Intel i965GM Express (kódové označení Crestline) s integrovaným grafickým jádrem X3100. Základní desku můžete osadit až 4 GB operační paměti. Operační paměti mohou samozřejmě pracovat i v tzv DualChannel modu, kdy je zpracování dat značně rychlejší než při Single Channel.

      Displej a obrazová kvalita
      Monitor je jednou z největších předností celého zařízení, jež jej vyzdvihuje o několik kategorií výše. Nativní rozlišení displeje dosahuje hodnoty 1280 x 800 bodů na 15,4palcovém displeji.
      O grafický výkon se stará integrovaný grafický čip Intel Graphics Media Accelerator s označením X3100. Ten nabídné pro běžnou práci naprosto dostačující výkon a je také úspornější než dedikované grafické karty. Pracovní paměť si pak sdílí z paměti operační

      Připojení k síti
      K internetu či podnikové vnitrofiremní síti se můžete připojit skrze integrovanou síťovou kartu s rychlostí 10/100/1000 Mbit, která Vás rozhodně nebude nijak omezovat při využívání internetové komnunikace. Pokud se nemůžete z nějakého důvodu připojit k síti po kabelu, tak můžete využít bezdrátového připojení skrze WiFi kartu.

      Operační systém
      Jako operační systém je na notebooku HP Compaq 6710b nainstalován systém ve verzi Windows 7 Home Premium. Nabídne Vám moderní a intuitivní prostředí, které je dnes součástí nejrozšířenějšího operačního systému.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core2Duo T7500 2.2 GHz 
      Operační paměť 
      2048 MB DDR2 
      Pevný disk 
      160 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel GMA X3100 
      Displej 
      15.4" LCD WSXGA+ s rozlišením 1 680 x 1 050 - matný 
      Operační systém 
      Windows 7 Home Premium 
      Rozhraní 
      4xUSB 2.0, VGA, LAN 
      Výbava 
      Čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      šedá