Toshiba Satellite AT300

0x

Tablet Toshiba Satellite AT300 - nVidia Tegra 3 1.2 GHz, 1 GB, 16 GB, 10.1 palců 1280 x 800 px, Android 4.1.1 Jelly Bean

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:515421
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Tablet Toshiba Satellite AT300
      Tablet Toshiba Satellite AT300 - Fotka 1/6Tablet Toshiba Satellite AT300 - Fotka 2/6Tablet Toshiba Satellite AT300 - Fotka 3/6Tablet Toshiba Satellite AT300 - Fotka 4/6Tablet Toshiba Satellite AT300 - Fotka 5/6Tablet Toshiba Satellite AT300 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      PŘIPRAVEN K AKCI
      Ultratenký vysoce odolný tablet Toshiba AT300 na platformě Android™ vás zapojí do akce, ať budete kdekoli. S tloušťkou 8,95 mm je jedním z nejtenčích 25,7cm (10,1") tabletů na světě a vyniká také svou odolností a možnostmi připojení. Obrazovku zpevnili sklem Corning® Gorilla® a šasi jsme zesílili odolnou slitinou hliníku. Můžete proto surfovat a jezdit prsty po obrazovce, jak chcete – žádné škrábance a otisky prstů vám zábavu nezkazí. Našli jsme místo i pro rozhraní HDMI, USB a Bluetooth® a pro slot na kartu SD. To vše proto, abychom vám mohli nabídnout tablet na platformě Android™, se kterým zažijete pocit lehkosti, ať budete kdekoli.

       

      SKVĚLÝ V POSTELI
      Tablet Toshiba AT300 s tloušťkou 8,95 mm a je pokračovatelem vysoce ceněné tradice tabletů společnosti Toshiba. V úžasně tenkém a lehkém provedení nabízí rozsáhlou sadou funkcí. Díky kombinaci elegantního stylu, odolnosti a plné výbavy z hlediska možností připojení získáte vše potřebné k tomu, abyste se mohli připojit, sdílet, procházet a vychutnávat si obsah na více místech než kdykoli dříve.

       

      Toshiba Satellite AT300

       

      ODOLNÁ DOTYKOVÁ OBRAZOVKA
      Obrazovka HD AutoBrite™ s úhlopříčkou 25,7 cm (10,1") a podsvícením LED nabízí nádherné HD rozlišení (1280 × 800 pixelů) a poměr stran 16:10 vhodný ke sledování širokoúhlých filmů. Exkluzivní technologie AutoBrite™ společnosti Toshiba automaticky upravuje jas a kontrast podle okolních světelných podmínek. Buďte bez obav – obrazovka je vyrobena ze skla Corning® Gorilla®, takže je odolná proti poškrábání.

       

      BUĎTE VE SPOJENÍ
      Tablet AT300 vás přenese přímo do středu dění. Abyste zachytili všechny zážitky a mohli se o ně podělit, je tablet vybaven širokou řadou špičkových možností připojení. Patří k nim slot na kartu SD a port mikro USB pro vzájemné výměny souborů a připojování příslušenství a port microHDMI pro připojení k televizoru podporujícímu Full HD.

       

      Toshiba Satellite AT300

       

      DVĚ HD KAMERY
      Díky 5megapixelové kameře na zadní straně tabletu, která dokáže zaznamenávat video s rozlišením 1080p, je snadné rychle natáčet HD video a fotografovat – fotografie a videa pak lze upravit a sdílet. Pomocí přední 2megapixelové kamery lze pohodlně uskutečňovat videohovory v plném rozlišení. Tento tablet může být všude s vámi a díky dvěma kamerám tam mohou být i vaši přátelé a příbuzní.

       

      Toshiba Satellite AT300

       

      ZÁŽITKY S ČTYŘJÁDROVÝM PROCESOREM
      Tablet Toshiba AT300 nabízí větší výkon než tablety dřívějších generací. Je totiž vybaven čtyřjádrovým procesorem NVIDIA® Tegra™ 3 s integrovanou grafikou Ultra Low-power (ULP) GeForce® a 1 GB paměti RAM. Je to jediný čtyřjádrový mobilní procesor 4-PLUS-1™ na světě, který obsahuje 5. jádro pro šetření baterie. Aplikace fungují rychleji, hry mají kvalitu jako na herní konzoli a HD video se hladce přehrává. Hry, video a webové stránky nevypadaly nikdy tak dobře.

       

      Toshiba Satellite AT300

       

      TENKÝ NEZNAMENÁ SLABÝ
      Dalo by se očekávat, že takto tenký tablet bude mít slabý, kovový zvuk. Ale není tomu tak. Tablet Toshiba AT300 je vybaven stereoreproduktory s technologiemi SRS (Premium Voice Pro, WOW HDx, Max-V a VIP+) a exkluzivními prostředky společnosti Toshiba pro vylepšení zvuku. Cílem bylo poskytnout vám zvuk, který je hlasitější, čistší, plnější a realističtější. Videohovory, poslech melodií, sledování filmů a procházení webů s multimediálním obsahem – to vše je dokonalé a příjemné, jak má být.

       

      Toshiba Satellite AT300

       

      ANDROID™ VE SVÉ NEJLEPŠÍ PODOBĚ
      Předinstalovaná platforma Android™ 4.1.1, Jelly Bean, nabízí jednodušší uživatelské rozhraní, snadný multitasking, přizpůsobitelné domovské obrazovky, nastavitelné pomůcky a plný přístup k více než 500 000 aplikací. Abyste měli větší pohodlí a ještě více možností volby obsahu, přidala společnost Toshiba aplikace Toshiba Media Player, File Manager a web Toshiba Places.

       

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      nVidia Tegra 3 1.2 GHz 
      Operační paměť 
      1024 MB 
      Pevný disk 
      16 GB 
      Displej 
      10.1" LCD WXGA s rozlišením 1 280 x 800 
      Operační systém 
      Android 4.1.1 Jelly Bean 
      Rozhraní 
      1xMicroUSB, 1xMicroHDMI 
      Výbava 
      Webkamera, fotoaparát, WiFi 
      Barva 
      šedá 

      Tablet Toshiba Satellite AT300 je zařazen také v těchto kategorií: