SONY VAIO VGN-AW21VY/Q

0x

Notebook SONY VAIO VGN-AW21VY/Q -

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Sony
Kód:74465
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
1 měsíc
VYPRODÁNO
      Notebook SONY VAIO VGN-AW21VY/Q
      Notebook SONY VAIO VGN-AW21VY/Q - Fotka 1/1
      Fotografie má ilustrativní charakter.
      TOP TŘÍDA SONY NABITÁ NEJNOVĚJŠÍMI TECHNOLOGIEMI

      Model AW s diskem Blu-ray Disc™ nebo Blu-ray Disc™ Combo je určen k tomu, aby maximálně využil novou éru zábavy ve vysokém rozlišení. Většina modelů má integrovanou jednotku Blu-ray Disc™ Drive se schopností číst a zapisovat. To umožňuje širokopásmové přehrávání nejnovějších HD filmů plus vytváření a úpravu vlastní produkce nasnímané HD videokamerami.
      Na disk v jednotce Blu-ray Disc™ můžete uložit až 50 GB multimediálních dat, přehrávat disky CD a DVD a zapisovat na ně.
      Vychutnejte si jedinečný 2.1 kanálový zvuk na notebooku VAIO řady AW. Toto VAIO obsahuje integrovaný subwoofer pro strhující basy, speciální PC reproduktory pro přirozenou střední až vysokou frekvenci zvuku a čip Sound Reality na desce.
      Rovněž obsahuje domácí kino Dolby® Home Theatre pro silný virtuální prostorový zvuk. Dolby Home Theater® obsahuje pokročilou zvukovou technologii, která vás dostane přímo do centra dění a zažijete skutečné kino doma. Optické výstupní zásuvky umožňují snadné připojení k systémům domácího kina.
      Vychutnání si všech oblíbených TV programů je snadné s VGN-AW21VY/Q. Tento model obsahuje integrovaný hybridní tuner pro analogovou a digitální TV s dálkovým ovládáním pro pohodlné sledování televize na vašem notebooku. Sledujte, nahrávejte a ukládejte TV programy v analogové nebo vysoce digitální kvalitě. Vyhledávejte dostupné stanice s oblíbenými pořady a nahrávejte je, jakmile budete pryč. Pokud se vrátíte před skončením pořadu, můžete se začít dívat a notebook AW bude pokračovat v nahrávání. Pomocí funkcí multimédií ve Windows Vista® organizujte a třiďte všechny své nahrané TV pořady a vychutnejte si je ve svém volném čase.
      VAIO AW nabízí to nejlepší z multimediální zábavy na velkém displeji s revoluční skutečnou velikostí 18.4”. Velký rozměr, Full HD 1920x1080 (WUXGA) nebo vysoké rozlišení 1680x945 (WXGA++) a skutečný poměr stran 16:9 tohoto displeje nabízí nejlepší možný multimediální zážitek. Vychutnejte si úžasné filmy bez omezujících černých pruhů nahoře a dole. Obraz je dokonale skutečný díky 100% věrnosti barev. Velký LCD se také skvěle hodí na práci, kdy umožňuje umístit dva pruhy Windows Vista® a dvě velká okna aplikace Průzkumník vedle sebe.
      Technologie X-black zaručuje ostrý, jasný a přirozený obraz díky zářivým barvám a hloubce. Většina modelů využívá technologii Double Lamp k dosažení ještě více černé barvy, jasnější bílé barvy a intenzivního kontrastu pro úžasnou realitu. Antireflexní vrstva minimalizuje odraz a umožňuje bavit se v kavárně nebo na zahradě.
      Jak byste očekávali od plně vybaveného notebooku pro zábavu, notebook VAIO obsahuje přelomovou grafickou kartu NVIDIA® GeForce®. VGN-AW11XU a VGN-AW11Z obsahují extrémně výkonnou grafickou kartu 9600M s 512 MB VRAM pro skutečné 3D dekódování. Všechny další modely obsahují grafickou kartu 9300M GS s 256 MB VRAM. Ideální pro sledování filmů, hraní her a vytváření výkonných multimediálních prezentací.
      Obě karty obsahují PureVideo HD, které je nezbytné pro zábavu ve vysokém rozlišení a hardwarovou akceleraci formátu filmů MPEG2 HD, podporu HDMI a Direct X 10.
      Jednou z největších výhod grafických karet NVIDIA® GeForce® 9000 je, že přebírají dekódovací proces od procesoru pro nejlepší možný 3D výkon.
      Notebook obsahuje dva integrované disky 64 GB SSD. Disky jsou zpojeny do tzv. RAIDu a poskystují tak maximální možný výkon. Takový pevný flash disk neobsahuje žádné pohyblivé části, čímž umožňuje rychlejší nastartování systému a přístup k souborům. Je také o poznání tišší než běžné disky a značně zvyšuje produktivitu na cestách.
      Připojení široké řady periferních produktů a vybavení. Notebook řady AW obsahuje rozmanité důležité porty včetně výstupu S-Video pro přehrávání fotografických prezentací nebo video rozlišení PAL v televizi, výstupu HDMI pro sledování HD filmů 1080p na HD Ready TV a i.LINK™ pro připojení digitálních videokamer, PC a externích pevných disků. Obsahuje rovněž výstup VGA pro snadné propojení s projektory a externími displeji a slot ExpressCard 34 a tři porty USB 2.0.
      Nejmodernější bezdrátová síť WAN 802.11a/b/g/n (Draft-n) nabízí nejvyšší možnou rychlost připojení a nejširší dosah. Snadná bezkabelová komunikace s řadou zařízení přes Bluetooth®.
      Užijte si a sdílejte vlastní multimediální obsah se software VAIO pro zábavu :
      -VAIO® Movie Story: Vytvořte úžasná domácí videa ve třech snadných krocích.
      -Click to Disc : Vypalujte a upravujte vlastní disky.
      -VAIO® Media Plus: Připojte se k vlastní domácí síti a vychutnejte si digitální obsah uložený v notebooku VAIO.
      -VAIO® Music Box: Přehrávejte oblíbenou hudbu dle své nálady pomocí 12hlasového analyzéru.
      Notebook se může pochlubit měkčenou podložkou pod ruce pro pohodlnější a ergonomičtější práci.

      Na notebook je předinstalován originální operační systém Windows Vista Ultimate.

      !! JEDINEČNÁ NABÍDKA !!
      NABÍZÍME MODEL S MAXIMÁLNÍM VÝKONEM, BLU-RAY VYPALOVACÍ MECHANIKOU, S DISPLEJEM 1920x1080, NEJNOVĚJŠÍMI DISKY "SSD" ZA OPRAVDU BEZKONKURENČNÍ CENU.

      !! NABÍDKA KUSOVĚ OMEZENA. NEVÁHEJTE !!

      Notebook SONY VAIO VGN-AW21VY/Q je zařazen také v těchto kategorií: