SONY VAIO VGN-P11Z/G

0x

Notebook SONY VAIO VGN-P11Z/G -

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Sony
Kód:74302
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
1 měsíc
VYPRODÁNO
      Notebook SONY VAIO VGN-P11Z/G
      Notebook SONY VAIO VGN-P11Z/G - Fotka 1/1
      Fotografie má ilustrativní charakter.
      EKLUZIVNÍ MALÝ NETBOOK "OBÁLKOVÉHO" FORMÁTU S ÚCTYHODNÝM DISPLEJEM, SUPER VÝKONEM A V LUXUSNÍM DESIGNU.

      Tento malý netbook, který je v podstatě nejmenším SONY notebookem, přináší vynikající moderní design (V exkluzivních barevných provedeních), moderní technologie a novou éru malých displejů s vysokým rozlišením.
      V prvé řadě co Vás na netbooku zaujme jsou opravdu rozměry a design. Rozměry: šířka 245mm, výška 19.8mm a tloušťka 120 mm hovoří za vše. Také hmotnost 638g potěší nejednoho uživatele. Ten pak bude nadšen také ze super vypadajícího zeleného provedení s perleťovým nádechem a tak trochu i s chameleonovým efektem (do černé barvy). Samozřejmě design není Vše (ikdyž u SONY toto všeobecně neplatí) a proto je důležité také co SONY VAIO VGN-P11Z pohání.
      Základem celého hardwaru je, jak už to u SONY bývá, platforma INTEL. Ta v sobě zahrnuje procesor Intel Atom Z520 s frekvencí 1.33 GHz, integrované grafické jádro Intel 500 a také zvukovou kartu. Procesor skvěle doplňuje integrovaná operační paměť 2048 MB na frekvenci 533 MHz. Práce je proto dostatečně svižná a není důvod se obávat nějakého velkého čekaní pří spouštění aplikací. Aby bylo kam systém nainstalovat a ukládat data, nainstalovat výrobce na útrob modelu pevný disk s kapacitou 60 GB.
      Pracovat s netbookem můžete na displeji s úhlopříčkou 8 palců a s opravdu vynikajícím rozlišením 1600x768. Co více si od tak skvělého displeje přát. Nic víc už asi nejde. Vynikající barvy, jejich živost a sytost jsou od SONY samozřejmostí. Displej pohání integrovaný grafický čip Intel 500, který si uzme z operační paměti až maximálních 768 MB.
      Na levé straně displej nalezneme integrovanou webcameru, která tak zaručuje ve volných chvílích jistou porci zábavy. Na notebooku z ostatních portů nalezneme jen to nejdůležitější: dva USB porty, čtečku karet, výstup na sluchátka a konektor pro napájení. Nesmíme ovšem zapomenout na konektor pro tzv. "mini-dockstation", který pak výčet portů rozšiřuje o VGA výstup na externí monitor a RJ45 konektor pro klasické ethernetové připojení.
      Pro připojení k internetu slouží tedy jak klasické LAN připojení 10/100/1000 mBit, tak zřejmě častěji, u této kategorie notebooků používanější, bezdrátové připojení WiFi 802.11 b/g draft-n. Pro bezdrátové připojení externích zařízení slouží vestavěný modul Bluetooth. Rozhodně také spousta zákazníků využije vestavěné technologie 3G UMTS/HSDPA, díky které budete on-line ať jste kdekoli (v pokrytí).
      Novinkou a doposud nevídanou "vychytávkou" tohoto mininotebooku je integrovaný modul GPS, který Vás hravě zvládne navigovat na cestách.
      Na notebooku je předinstalován originální operační systém Windows Vista Home Premium.

      VYUŽIJTE JEDINEČNÉ CENOVÉ NABÍDKY A POŘIĎTE SI TENTO OPRAVDU MALÝ LUXUSNÍ MININOTEBOOK ZA ÚŽASNOU CENU A BUĎTE SKUTEČNĚ MOBILNÍ.

      Notebook SONY VAIO VGN-P11Z/G je zařazen také v těchto kategorií: