Compaq Presario CQ57-366sa

0x

Notebook Compaq Presario CQ57-366sa -

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:363608
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
1 měsíc
VYPRODÁNO
      Notebook Compaq Presario CQ57-366sa
      Notebook Compaq Presario CQ57-366sa - Fotka 1/1
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Tento notebook je dokonalou harmonií technologie a designu, a je proto snadné být produktivnější a stále v kontaktu. Je to ta nejlepší volba, pokud potřebujete bezproblémový počítač za rozumnou cenu.

      Dokonalé souznění technologie a designu, navržené s ohledem na vás.
      • Notebook Compaq Presario CQ57 stojí v čele trendů spotřebitelských notebooků. Má skvělý moderní design a přitom je šetrný k životnímu prostředí a příjemný na používání – takže nejenže dobře vypadá, ale vy se díky němu budete cítit dobře.

      Architektura nové generace umožňuje nebývalé možnosti výkonu a zpracovávání více úloh najednou.
      • Tento notebook nabízí možnosti a výkon plnohodnotného počítače, takže můžete snadno a rychle provádět každodenní práci. Užijte si zábavu, svobodu a produktivitu při práci, prohlížení webu, sledování filmů a komunikaci s přáteli.

      Plaťte jen za to, co potřebujete, za nic víc.
      • Proč navyšovat cenu o nadbytečné doplňky, když je ve skutečnosti nepotřebujete? Tento notebook nabízí nejlepší poměr ceny a výkonu a nejnovější technologie pro každodenní potřeby – ideální pro studenty, rodiny či malé a střední firmy.

      S tím správným notebookem je snadné být produktivnější a stále v kontaktu.
      • Zůstaňte ve spojení s rodinou a přáteli díky připojení Wi-Fi a integrované webové kameře. Tento notebook nabízí obraz s vysokým rozlišením a úhlopříčkou 39,6 cm (15,6”) – což je výhoda při prohlížení a sdílení vašich fotografií a videoklipů.