Compaq Presario CQ71-330em

0x

Notebook Compaq Presario CQ71-330em -

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:153930
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
1 měsíc
VYPRODÁNO
      Notebook Compaq Presario CQ71-330em
      Notebook Compaq Presario CQ71-330em - Fotka 1/1
      Fotografie má ilustrativní charakter.
      Notebook Compaq Presario CQ71-340 je notebook s nadčasovým stylovým designem a vysokým výkonem. Ideální pro různorodé použití (doma či na cestách), můžete být připojeni kdekoliv. Nový Compaq je počítač za výbornou cenu, avšak bez větších ústupků v oblasti funkcí. Širokoúhlý displej 17.3 palců s technologií HP BrightView nabízí zářivou a ostrou grafiku při prohlížení prezentací i fotografií. Pevný disk 500GB nabízí veškerý potřebný výkon. Díky lehké a tenké konstrukci lze tento notebook využívat všude a každý den.



      Velmi kvalitní značkové notebooky firmy HP, velmi úspěšně prodávané po celém světě. Jedná se o velmi rychlé, kvalitní a spolehlivé přenosné počítače, ideální jak pro firmení klientelu, tak pro domácí využití, k internetu, hraní her a kancelářskou práci. Tyto notebooky prodáváme za několikanásobně nižší ceny než se pohybují běžně ve světě, vzhledem k tomu, že se jedná o předváděcí kusy přímo od firmy HP - notebooky jsou jako nové, v originálních HP krabicích, pokud je uvedeno i s operačním systémem.
      Tyto notebooky jsou předurčeny k dlouhodobému stabilnímu využití vzhledem k velmi kvalitním značkovým komponentům, ze kterých jsou složené, a jsou převážně určené pro prodej v západní Evropě.
      Značka HP patří k lídrům ve výpočetní technice po celém světě a tyto značkové stroje jsou obrazkem celé firmy HP, proto pokud chcete kvalitní značkový notebook, využijte této velmi výhodné nabídky předváděcích kusu (HP REMARKETING) za zlomek původní ceny!

      Notebook Compaq Presario CQ71-330em je zařazen také v těchto kategorií: