SONY VAIO VGN-FW51JF/H - CZ OS

0x

Notebook SONY VAIO VGN-FW51JF/H - CZ OS -

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Sony
Kód:134283
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
1 měsíc
VYPRODÁNO
      Notebook SONY VAIO VGN-FW51JF/H - CZ OS
      Notebook SONY VAIO VGN-FW51JF/H - CZ OS - Fotka 1/1
      Fotografie má ilustrativní charakter.
      Notebook VAIO řady FW značně zvyšuje možnosti multimediální zábavy díky 1920x1080 WXGA+ a věrný poměr stran 16:9 pro nejlepší možný zážitek s digitálními médii. Vychutnejte si filmy, hry, prezentace fotografií a Internet tak, jako nikdy předtím, v intzenzivní realitě a detailech. Větší displej je lepší i pro použití v kanceláři. Snadno můžete naplno otevřít dvě okna aplikace Průzkumník ve Windows vedle sebe a pracovat mezi nimi.
      Obraz na notebooku řady FW je díky nejnovější technologii X-black ostrý, jasný a přirozený. Vypadá přesně díky živým barvám, hlubokému kontrastu a větší hloubce. Některé modely využívají technologii Double lamp pro výjimečný jas a ostré detaily. Na světě existují miliony barev a tyto displeje je umí zobrazit všechny. Superrealistická 100% věrnost barev umožňuje vychutnat si nejlepší obrázky s hlubší černou, jasnější bílou a nekonečným rozsahem barev.
      Skutečná domácí zábava je víc než jen úžasné obrázky. Dolby® Sound Room™ vytváří akustiku malého divadla ve vašich sluchátkách, takže si můžete vychutnat filmy, hudbu a hry v prostorovém zvuku.
      Naplno využijte výhody nové éry zábavy ve vysokém rozlišení na notebooku řady FW. Špičkové modely se zabudovanou  mechanikou Blu-ray Disc™ umožňují přehrávat nejnovější HD filmy a poskytují volnost vytvářet vlastní dynamickou tvorbu, zachycenou na HD videokameře. Také si můžete vychutnat HD filmy na modelech s jednotkou Blu-ray Disc™ drive. Umožňuje také přehrávat a nahrávat oblíbená CD, DVD i Blu-Ray disky. Chcete-li zažít vzrušující zážitek na velké obrazovce, připojte notebook k HDMI výstupu na televizoru HD-Ready a sledujte oblíbené filmy ve skvělé kvalitě obrazu Full HD 1080p.
      Na notebook s displejem 16,4“ je model FW pozoruhodně kompaktní a přenositelný. Díky ultratenké zkosené hraně displeje displej lépe přiléhá ke kompaktní konstrukci a okrajem zkosené hrany, a to notebooku dává štíhlý a zaoblený vzhled. Krásný design válcového závěsu, kde baterie a závěs jsou v jednom provedení, stlačuje rozměry a hmotnost pod pouhých 3,1 kg při zachování maximální pevnosti, jakožto jednoho z nejzranitelnějších prvků notebooku.
      Tenká konstrukce notebooku řady FW z odolného a lehkého hořčíku umožňuje zachovat přenositelnost a zároveň poskytuje pevnou ochranu před otřesy a údery.
      Ergonomická izolovaná klávesnice s klávesami vyčnívajícími kolmo z plochého povrchu zlepšuje vzhled a usnadňuje psaní. Psaní je mnohem pohodlnější než dříve, jelikož není třeba dělat boční pohyby a střed každé klávesy je vytvořen tak, že každé stisknutí poskytuje pevnou a přesnou odezvu. Dostatek místa mezi klávesami minimalizuje chyby při psaní, zejména má-li uživatelka dlouhé nebo pěstěné nehty.
      Vychutnejte si silný multimediální výkon s procesory Intel® Core™ 2 Duo na všech modelech.
      Ultra výkonná technologie procesoru Intel® Centrino® 2 v řadě optimalizuje životnost baterie a poskytuje ještě spolehlivější bezdrátovou konektivitu. Pracujte a hrajte si na cestách déle a bezdrátově komunikujte s přáteli a rodinou všude tak, kde budete.
      Pro multimediální zábavu je nezbytný superhladký 3D výkon. Notebook řady FW nedělá kompromis s rychlou a efektivní grafickou kartou ATI® Mobility Radeon™ HD4650 s pamětí VRAM 1024 MB. Perfektní pro sledování DVD, hraní her a vytváření zábavných prezentací.
      Komunikujte snadno s přáteli, rodinou a kolegy pomocí bezdrátové technologie příští generace. Intel® Draft-n na většině modelech poskytuje až 5x rychlejší bezdrátovou konektivitu, větší spolehlivost a širší rozsah příjmu než 802.11a/b/g na přípojných místech. Plynulé video bezdrátově doma bez nutnosti instalace dalšího hardware nebo kabelů a spolehlivé spojení na cestách.
      Model má Bluetooth® pro snadné připojení a výměnu dat s jinými osobními zařízeními jako jsou mobilní telefony, notebooky, myši a klávesnice, tiskárny, digitální fotoaparáty a herní konzoly.
      S notebookem řady FW se již nemusíte obávat nedostatku místa. Velký rozsah kapacity pevného disku od 250 GB po velkorysých 500 GB, dává svobodu ukládat spoustu videí, obrázků, televizních programů, hudby a dalších dat.
      Notebook obsahuje předinstalovaný originální operační systém Windows 7 Home Premium v českém jazyce.

      VYŽIJTE JEDINEČNÉ CENOVÉ NABÍDKY, UŠTŘETE 15.000,- OPROTI PŮVODNÍ CENĚ A POŘIĎTĚ SI MULTIMEDIÁLNÍ NOTEBOOK.
      !! POZOR PLATÍ POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB !!

      Notebook SONY VAIO VGN-FW51JF/H - CZ OS je zařazen také v těchto kategorií: