Toshiba Satellite L300D-242

0x

Notebook Toshiba Satellite L300D-242 -

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:100474
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
1 měsíc
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba Satellite L300D-242
      Notebook Toshiba Satellite L300D-242 - Fotka 1/1
      Fotografie má ilustrativní charakter.
      Řada notebooků Satellite je vybavena výkonnými funkcemi pro práci a zábavu – byla vytvořena pro uživatele, kteří milují každodenní kontakty, komunikaci, studium nebo zábavu, ať doma nebo na cestách.
      Můžete tak sledovat i vytvářet filmy, psát webové deníky, dělat domácí úkoly, plánovat výdaje, vytvářet seznamy skladeb nebo sestavovat album fotografií z prázdnin či dovolené. Tato řada nabízí více konfigurací notebooků než jakákoli jiná řada notebooků Toshiba, takže zcela jistě najdete dokonalý počítač pro svůj životní styl. U produktů Toshiba získáte vždy něco navíc.

      VTIP A JEDNODUCHOST
      Řada Satellite obohatí váš život o nové digitální inovace – od řešení domácích úkolů po vedení domácího účetnictví, od sledování filmových trháků k poslechu oblíbených melodií. Každodenní používání počítače se stane příjemně vzrušujícím díky široké nabídce velikostí obrazovek, funkcí snadného ovládání Toshiba EasyMedia, Touch Padu s vícedotykovým ovládáním a panelům EasyControl*.

      "ZELENÉ" INOVACE
      Notebooky Satellite se nebojí špičkových technologií a využívají nejmodernější nástroje k ochraně životního prostředí, včetně nástroje pro úsporu energie Eco Utility. Mnohé z nich rovněž splňují mezinárodní standard energeticky úsporných výrobků spotřební elektroniky ENERGY STAR 5.0.

      Téměř nové značkové notebooky Toshiba s velmi pěkným a funkčním designem. Značka Toshiba se obecně vyznačuje velmi kvalitními notebooky prodávanými převážně v USA a v zemích západní Evropy. Tyto nádherné notebooky jsou jak nové, v originálním balení a se vším příslušenstvím za několikanásobně nižší cenu než byla původní.

      Záruka na všechny kusy je celosvětová přímo ve všech servisních střediscích Toshiba.